Postavte si skutečný dům

Touha po vlastním bydlení potká dříve či později každého z nás. Tak proč si nesplnit svůj sen? Právě teď nastal ten správný čas. Ekonomické stavby vám mohou pomoci postavit dům, ve kterém se budete cítit skvěle nejen vy, ale i celá vaše rodina. Společnost Ekonomické stavby je předním výrobcem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 nových domů.

Chytré programy - cesta k vlastnímu bydlení

Ekonomické stavby v rámci svých služeb nabízejí bezplatné zákaznické programy, které jistě potěší každého, kdo má v úmyslu pořídit si vlastní dům. Přinášejí mnohé výhody a šetří čas, nervy a peníze. Ať se jedná o projekt domu na míru, vyřízení stavebního povolení či zajištění financování, Ekonomické stavby mají vždy dostupné řešení.
 
Za málo peněz vlastní dům
Program MLADÁ RODINA je ideálním řešením pro ty, kteří vlastní pozemek, ale nedisponují velkou hotovostí pro samotnou výstavbu domu. Ani to však nemusí být překážkou. Díky spolupráci Ekonomických staveb s několika bankovními ústavy, jsou Ekonomické stavby schopné zajistit takové podmínky, za kterých je možné pořídit si vlastní dům jen s hotovostí 170 000,- Kč. Díky co možná nejnižším měsíčním splátkám se MLADÁ RODINA stala nejúspěšnějším ze všech programů společnosti.

Mít vlastní dům bez jakékoli hotovosti? S Ekonomickými stavbami je to možné. Celá cena nového domu je v rámci programu NULOVÁ HOTOVOST financována z bankovního úvěru, s doplněním například o stavební spoření či krátkodobý překlenovací úvěr. Program je navíc možné kombinovat s ostatními programy společnosti, je však přístupný pouze omezenému počtu klientů.

Specifické programy pro specifické potřeby klientů
V dnešní době je úspora energií stále aktuálnějším tématem. Díky programu NÍZKOENERGETICKÝ DŮM, který Ekonomické stavby nabízejí, už není nutné se rozhodovat mezi kvalitou zděného domu a mezi variantou úsporného domu, jak tomu bylo doposud na trhu s domy běžné. Speciální skladba materiálu při zateplení domu tak přináší efektivní řešení, kdy tepelná spotřeba rodinného domu klesne na zhruba jednu čtvrtinu potřeby běžného domu.

ÚVĚR NA POZEMEK je  programem, který se snaží maximálně vyjít vstříc převážně těm, co již bydlí ve vlastním bytě, rozhodli se postavit si dům a potřebují peníze na zakoupení pozemku. Úvěr na pozemek v tomto případě umožní koupit pozemek, v klidu postavit dům, přestěhovat se do něj a prodejem bytu potom úvěr za pozemek splatit. A to vše bez poplatků za vyřízení úvěru a bez ručitelů. Nespornou výhodou je rychlost vyřízení. Při nákupu dobrého pozemku mnohdy hraje důležitou roli čas a proto je jistě potěšující, že schvalování úvěru netrvá déle než 21 dní.

MAXIMÁLNÍ SLUŽBA je program, který jistě potěší všechny ty, kteří si chtějí co nejvíce zpříjemnit cestu k vlastnímu domu. Díky tomuto programu tak můžete zdarma získat individuální projekt, vyřízení stavebního povolení a dokonce i úvěrů. Navíc váš osobní manažer projektu zodpoví všechny vaše dotazy, vyslyší veškerá přání a postará se o hladký průběh realizace celého projektu.


Dům podle posledních trendů
A jaký dům si můžete s těmito programy pořídit? Ve středu pozornosti jsou v současné době domy z nové řady Galileo. Jsou moderní a architektonicky zajímavě řešené a využívají různé barevné kombinace fasád či zajímavé kombinace cihly a dřevěného obložení. Dispoziční řešení domů v této stále se rozrůstající řadě se v současnosti pohybují od 4+1 do 6+1 s užitnou plochou od 126,6m2 do 176,6m2.

Ekonomické stavby se představují

Ekonomické stavby se účastní letošních stavebních veletrhů, a to jak veletrhu IBF v Brně ve dnech 17. – 21. 4. 2007, tak veletrhu FOR ARCH v Praze ve dnech 18. – 22. 9. 2007. Firma zde představí novinky pro rok 2007 a navíc zde budou k dispozici návštěvníkům, kteří zvažují stavbu rodinného domu, zástupci společnosti, připravení a ochotní poradit a zodpovědět jakékoli dotazy.     

Kdo by se chtěl blíže seznámit s pestrou nabídkou zděných rodinných domů a zákaznických programů, které Ekonomické stavby nabízejí, může nahlédnout do nového obsáhlého katalogu společnosti. Ten v zajímavé grafické podobě představuje celkem 80 návrhů domů (z toho 30 zcela nových nabízených řešení) a navíc také inovativní zákaznické programy Nízkoenergetický dům a Chytrý dům.

Součástí plánů Ekonomických staveb pro rok 2007 je také možnost využití tepelných čerpadel již ve standardní výbavě stavěných domů. Tepelná čerpadla založená na technologii vzduch/voda či země/voda jsou moderním, ekologickým a levným zdrojem tepla pro rodinný dům. Díky partnerství Ekonomických staveb s výrobcem tepelných čerpadel si budou moci klienti společnosti pořídit tepelné čerpadlo za bezkonkurenční dotovanou cenu, přičemž návratnost investice při ušetřené spotřebě plynu je maximálně do 6 let.

Společnost se už od svého vzniku zaměřuje na kvalitu a poskytování široké nabídky služeb, která je dnes svým rozsahem na trhu ojedinělá. Lidé ve firmě se snaží, aby zpřístupnili bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru obyvatel, a proto poskytují příznivé ceny a služby, které každého potěší – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci.
  
Ekonomické stavby mohou být i vaším spolehlivým partnerem, který vždy nabízí něco navíc a který vám hlavně pomůže splnit sen o vlastním bydlení. Chcete-li se o tom přesvědčit, můžete začít na webových stránkách společnosti www.ekonomicke-stavby.cz nebo na některé z jejích poboček.

10.04.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444