Poručte dešti s řízenými zavlažovacími automaty

Gardena uvedla na trh světovou novinku v podobě zavlažovacího řídícího počítače napájeného solární energií. Tímto přístrojem lze řídit veškeré závlahové systémy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pro zahrádkáře, kteří si chtějí zajistit, aby jejich ráj byl optimálně zavlažován nezávisle na jejich aktivitách nebo pro řešení každoročního problému mnoha pěstitelů před dovolenou se zaléváním zahrady specialisté společnosti GARDENA vytvořili flexibilní možnost zalévání zahrady. Od zavlažovacího automatu u vodovodního kohoutku přes řízení zavlažovací větve až k rozsáhlejším zavlažovacím zařízením s několika zavlažovacími větvemi - řízené zavlažování GARDENA pracuje zcela nezávisle a plně bez pomoci zahrádkáře.
"Světová novinka v podobě plně automatizovaného zavlažovacího počítače C 1060 Profi Solar se hned po uvedení na trh stala nejoblíbenějším a nejžádanějším řídícím zavlažovacím systémem letošního léta," sdělil jednatel společnosti GARDENA Franz Leitner a dodává "Společnost GARDENA v současné době nabízí šest druhů automatických zavlažovačů od poloautomatických zavlažovacích hodin až po individuálně programovatelný zavlažovací automat."
GARDENA zavlažovací automat C 1060 profi /solar umožňuje vysokou úsporu energie díky jedinečné solární technologii. K užívání automatu nepotřebujete baterie, neboť vysoce výkonná solární buňka nabije solární akumulátor již při oblačnosti. Také obsluha automatu C 1060 profi / solar je velmi pohodlná a jednoduchá - nabízí flexibilní programování. Na displayi computeru jsou umístěny například údaje o čase, době startu zavlažování, četnosti zavlažování a především době trvání zavlažování ( 1 min – 9 hod 59 min). Výhodou automatů od GARDENY je především v tom, že se dají bez problémů spojit se všemi GARDENA systémy jako například se Sprinkler Systemem a Micro – Drip – Systemem a umožňují zavlažovat až šestkrát denně. Pokud si uživatelé nainstalují GARDENA Rain Sensor electronic, mohou tak automaticky přerušit postřikování ve dnech častých dešťů během nepřítomnosti na zahrádce. Využitím zavlažovacích automatů od GARDENY získají milovníci zahrad více nezávislosti na kropení a závlaze zahrádky.
08.07.2003 | Tisková zpráva

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444