Pořiďte si ovladač vrat ve své oblíbené barvě

Společnost Hörmann, přední dodavatel garážových a dveřních systémů a pohonů, představila na veletrhu BAU v Mnichově jedenáct nových, krásných dekorů ovladačů HSE 2 BS. Ovladače, které slouží k ovládání vratových i bránových pohonů, pracují na frekvenci 868 MHz s frekvenční modulací a využívají 128 bitového šifrování. Tyto parametry zvyšují zabezpečení a rozšiřují dosah a uživatelské funkce.

Ovladače HSE 2 BS lze kromě klasické černé a bílé nově pořídit také ve fialové, žluté, zelené, červené a oranžové pastelové barvě. Ovladače ve vysokém lesku se tak můžou stát módním doplňkem svého majitele, oblíbenou barvu si vybere takřka každý. Pány jistě zaujme nový, atraktivní kovový či karbonový vzhled, který příjemně ladí s chromovanou horní a spodní částí ovladače. Čtyři nové dřevodekory umožní sjednotit ovladač s interiérem vozu.
Ovladače s funkcí BiSecur pro bezpečný přenos informace
Designové ovladače s obousměrným systémem BiSecur zajišťují bezpečný rádiový přenos informace mezi ním a pohonem vrat či bran. Kromě malých verzí HSE 2 BS s úchytkou na klíče a s možností nastavení dvou funkcí (otevření/zavření) nabízí společnost Hörmann i modely HS 1 BS – základní jednokanálový vysílač, HS 4 BS – čtyřkanálový vysílač a HS 5 BS, u něhož lze nastavit dokonce až čtyři funkce (i zapnutí a vypnutí osvětlení garáže).

Středové tlačítko u ovladačů slouží k dotázání na polohu vrat, kdy díky barevné LED kontrolce rychle zjistíte, zda jsou vrata zavřená (zelená) či otevřená (červená), aniž byste museli opouštět pohodlí svého domova.
 
Nové ovladače jsou okamžitě k dostání a jsou kompatibilní i se staršími typy pohonů. Společnost Hörmann do budoucna pro zákazníky připravuje i ovládání vrat a bran pomocí aplikace v mobilním telefonu. Více informací naleznete na www.hormann.cz
23.10.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444