Pořiďte si do koupelny vlastního maséra

„Koupel má mnoho příznivých účinků na tělo i lidskou psychiku. Jakmile se natáhnete ve vaně, spustí se uvolňující reakce. Srdeční tep se zrychlí, svaly se uvolní a aktivuje se metabolismus.“ říká Markéta Pavlová, marketingová manažerka Villeroy&Boch. Tato společnost uvádí na trh inovativní hydromasážní systémy,  které vám zprostředkují zcela nový zážitek při pobytu ve vířivé vaně.

Vířivá vana s tryskami, co nejsou vidět

Spotřebitelé znají společnost Villeroy & Boch již mnoho let jako předního výrobce nejen luxusního stolního porcelánu a sanitární keramiky, ale také neobyčejně promyšlených vířivkových systémů pro domácnosti. Hydromasážní systém Ultimate Fitness se svými neviditelnými tryskami je skutečnou potěchou milovníků designu. Exkluzivní materiál Quaryl®, patentovaná směs křemíku a akrylu, umožňuje nabídnout zcela unikátní zapuštěné „neviditelné trysky“ Invisible Jets. Co to znamená? Spodní trysky v rovině se dnem vany nejenže nejsou téměř vidět, ale ani Vás nikde netlačí. Patentovaných zapuštěné boční trysky mají stejnou barvu jako vana a jsou prakticky neviditelné, pokud zrovna nejsou používány. Systém je navíc neuvěřitelně silný a tichý.

Systém je bez navýšení ceny dodáván s dálkovým ovládáním Smart Control. Intuitivní ovladače v sobě spojují výhody ovládání s estetickým designem. Materiál, který je měkký na dotek, umožňuje, aby tento malý technický kouzelník dokonale přilnul k mokrým povrchům a pokud přeci jen spadne do vany, vůbec mu to nevadí.

Napusťte si vanu dřív než dorazíte z práce


Na přání zákazníka mohou být nyní vířivkové systémy vybaveny i novým systémem napouštění vody, který se jmenuje Smart Filling. Je skrytě nainstalován pod vanou, odkud ji napouští pomocí integrovaného kombinovaného systému napouštění a odtoku. Vana nevyžaduje vanovou armaturu. Je však možné připojit a souběžně ovládat ruční sprchovou hadici. Pomocí dálkového ovládání Smart Control se vana jednoduše napustí do jakékoli požadované výšky prostým stisknutím tlačítka. Uživatel může navíc uložit až tři kombinace výšky vodní hladiny a teploty vody. Přednastavené hodnoty lze podle potřeby upravovat a nařídit pomocí časovače až s 24-hodinovým předstihem. Tuto funkci ocení zejména ti, kdo se vracejí domů po náročném pracovním dni a touží po tom, aby mohli vlézt ihned do vany s vířivou koupelí a užívat si horkou koupel.

Koupel v šampaňském

Zejména dámská část domácnosti ocení méně intenzivní, ale o to více zklidňující koupel. Hydromasážní systím Whisper Active Jets lze dokonale kombinovat se zvláštním vybavením - Air Royale.  Díky němu se voda v koupeli změní na šumivou vodu připomínající šampaňské. Je zbytečné uvádět, že tento systém předčí díky svému mimořádně nehlučnému provozu všechny platné normy týkající se omezení hlučnosti.  

www.villeroy-boch.com
27.10.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444