Polštáře a přikrývky podle vašich potřeb

Každému vyhovuje něco jiného. Jeden spí na břiše, druhý na boku, třetí zásadně na zádech. Někdo má rád hodně pod hlavou, jiný vyžaduje málo. Mnozí potřebují při usínání naprostý klid a jiní zase usnou jen u televize nebo radia. Stejně rozdílné jsou naše požadavky na tloušťku polštáře nebo hřejivost peřiny. Přitom vybrat si polštář a přikrývku, která vám padne, je předpokladem kvalitního spánku.

Naplňte si polštář tak, jak potřebujete 

Kvalitu spánku nejvíce ovlivňují polštáře. Patříte k těm, kteří milují velké množství naducaných polštářů? Nebo dáváte přednost jednomu menšímu, tvarovanému polštáři? Značka SCANquilt přišla s revolučním řešením, díky kterému si svůj polštář najde naprosto každý. Množství výplně si můžete regulovat přesně podle svých pocitů. To je umožněno pomocí zipu, který dovoluje úpravu výšky a měkkosti.

V době, kdy se stále více objevují nové formy alergií, soustředíme se na čistotu a kvalitu lůžkovin. Polštáře SCANquilt jsou díky použití kvalitních dutých polyesterových vláken nealergenní, nepodporují a nezhoršují žádné alergie. Antibakteriální řada MEDIC navíc obsahuje ve výplni ionty stříbra, aktivně tak působí proti mikrobům.

Pokud vám běžné polštáře nevyhovují a hledáte takový, díky kterému se ráno budete budit odpočatí a bez bolestí zad, investujte do zdravotních polštářů. Zdravotní relaxační polštáře se speciálním tvarem, paměťovou pěnou nebo vodní výplní poskytují ideální oporu hlavy a krční páteře.
 

Lehkou přikrývku, nebo pořádnou duchnu?

Stejně individuální požadavky klademe na přikrývku. Jednomu bývá v noci zima, druhý se více potí, a tak by uvítal lehčí a vzdušnější peřinu. Při výběru je rozhodující, v jak chladném nebo teplém prostředí spíte a jaký tepelný komfort chcete při spánku mít.

Výběr vždy začíná volbou rozměru. V sortimentu  značky SCANquilt naleznete běžný rozměr 140 x 200 cm, prodlouženou přikrývku 140 x 220 cm nebo partnerskou (francouzskou) 240 x 200 cm (šíře x délka). Dále je nutné vědět, zda hledáte méně hřejivou, lehkou přikrývku (označujeme hřejivostí Sq 2 nebo Sq 3), celoroční (Sq 4, Sq5, Sq 6) nebo teplejší thermo (Sq 7, Sq 9). Možná také zvažujete antialergenní přikrývku se stříbrem nebo kvalitnější, luxusnější přikrývku v duchu nejnovějších trendů.

Aby se vám v ložnici líbilo

Polštář i peřinu jste si vybrali. Zbývá je obléct do hezkého a především praktického povlečení. SCANquilt představil materiály, které nevyžadují žehlení a při běžném používání se nemačkají.

Luxusní povlečení Mako JERSEY je neuvěřitelně splývavé a hebké na omak. Vyrábí se z jemné bavlněné pleteniny z dlouhovlákných česaných přízí se zapínáním na zip. Během používání se nemačká a po vyprání nevyžaduje žehlení. Objevte ART JERSEY Collection se vzory vycházející z uměleckých směrů, usínejte v náladách IMPRESIONISMU, inspirujte se jednoduchostí GRAPHICS nebo se vraťte zpět do doby POP ARTU.
 
05.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444