Pohodlí při práci

Vybrat si správnou kancelářskou židli je velmi důležité. Pro někoho je kancelářská židle dokonce nejdůležitější kus nábytku a tráví na ní převážnou většinu dne. Zaměřili jsme se na sortiment společnosti STORE ČR a z celého spektra nabízených židlí jsme vybrali čtyři, které Vám detailněji představíme.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Kancelářská židle CONCORDE je konstruována pro intenzivní používání. Při testech několikanásobně překročila standardy na zátěž i na opotřebení. Potah je odnímatelný a lze jej tedy prát. Praktické je ovládání výškového nastavení v područkách židle. Garantovaná nosnost je 159 kg. Na rám je dávána záruka 25 let.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zajímavá je rovněž kancelářská židle střední třídy s označením 6300 Mida A. Židle má synchronní polohovací mechaniku, nastavitelný přítlak pro záda a systém antishock. Na první pohled zaujme opěrka s nastavitelným opěrátkem pro zvýšení komfortu. Moderně pojatá kolečka mají průměr zvětšený na 60mm, což usnadňuje pojezd.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Klasická židle v nabídce STORE má označení 1350 SYN. Její největší předností jsou proporce a cena. Sedák má nadstandardní šířku 53cm. Židle disponuje asynchroní mechanikou, což znamená, že lze nastavit nezávisle na sobě úhel sedáku a opěráku. Pro nastavení výšky opěradla je použit systém up-down. Doporučená koncová cena u varianty bez područek je 3 400 Kč bez DPH. Produkt označený jako 1480 SYN je nepřehlédnutelný díky svému designu. Židle je vybavena vícepolohovou synchronní mechanikou s tlačítkovým ovládáním. Nastavit lze také hloubku sedáku a opěradla "inteligentním" mechanismem up-down. To znamená, že opěradlo lze zvyšovat po jednotlivých krocích - snadno lze najít příjemnou polohu.
Vybrané židle jsou velmi rozdílné a to jak vlastnostmi, funkcemi, tak i cenou. Jsou takovým malým vzorkem toho, jaké kancelářské židle si můžete na českém trhu zakoupit.
27.03.2003 | redakce Bydleni.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444