Podzimní Pragointerier zahájen

Bohatá nabídka bytového textilu

Veletrh interiérů a bydlení Pragointerier – Living Fair, který můžete ve dnech 2.-4. září navštívit na výstavišti v Praze Holešovicích,  má především kontraktační charakter a umožní obchodníkům seznámit se s produkcí mnoha firem. Oproti jarnímu Pragointerieru je tentokrát rozšířena sekce bytového textilu, která zaplnila větší část střední haly Průmyslového paláce. S nabídkou bytového textilu souvisí i jedna z  doprovodných akcí veletrhu  - soutěž  OKNO A STYL, určená výrobcům, prodejcům, dekoratérským studiím, designérům i architektům.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Bytový textil od BNH, a.s.
V městečku Nové Včelnici nedaleko Jindřichova Hradce patří textilní výroba k oborům s velkou tradicí. Část sortimentu prodejní společnost BNH, která zde sídlí, proto také pochází  z místní produkce. Jde o kolekci firmy TEBO, která zahrnuje přikrývky, přehozy, froté prostěradla, bytové doplňky i textilní metráž. Tyto výrobky bude společnost BNH nabízet ve střední hale Průmyslového paláce u stánku č.33.  Na veletrhu bude však prezentovat především výrobní program německé firmy IBENA. Za názvy SolarePrimo, Luxor, S.Oliver nebo Bugatti se skrývají luxusní přikrývky a přehozy, které uspokojí zákazníky s vysokými nároky na atraktivní vzhled, kvalitní materiál i dokonalé zpracování. Tyto výrobky, z nichž na některé poskytuje prodejce v průběhu veletrhu slevu) najdete v levém křídle Průmyslového paláce u stánku č.32.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Ve stínu rolet Bematech
Rolety neplní v interiéru zdaleka jen funkci zastínění, jsou také jeho významným estetickým doplňkem. Společnost Bematech se sídlem ve Velké Bíteši vyrábí vnitřní dekorativní stínicí techniku s použitím textilií a systémů od světových výrobců. Svým zákazníkům nabízí široký sortiment látkových a římských rolet, panelových posuvných stěn i vertikálních žaluzií. Na podzimním Pragointerieru hledejte expozici Bematech ve střední hale Průmyslového paláce u stánku č. 40. Hotovou roletu si odtud neodnesete, z katalogu si však můžete vybrat vhodný odstín a zástupci firmy vám zde poradí, u kterého autorizovaného prodejce jednotlivé produkty společnosti Bematech zakoupit.
Vše pro okno
U stánku BYDLENÍ.CZ (č. 29, hala A) se zájemci mohou zorientovat v možnostech, které jsou důležité při výběru komponentů pro dekoraci oken. Všechno, co potřebujete vědět o záclonách, závěsech a žaluziích a jak rozlišovat kvalitu nabídky, jejíž součástí je např. možnost získat bezplatně vzorek zvolené tkaniny a její barevnost i materiál tak posoudit přímo ve svém interiéru, nebo možnost získat při výběru bytového textilu, garnýží, žaluzií a dalšího zboží pomoc odborníka, který vám pomůže vaši představu realizovat.
02.09.2004 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444