Podzimní PRAGOINERIER 2006 zahájen

Od dnešního rána až do nedělního večera představí Výstaviště v pražských Holešovicích nabídku firem, jejichž produkty či služby pomohou zařizovat, upravovat, rekonstruovat nebo od základů budovat nové bydlení. PRAGINTERIER - LIVING FAIR spolu se souběžně probíhajícím veletrhem PRAGOINTERIER - BUILDING FAIR jsou všestranně zaměřenou přehlídkou toho, co nabízí náš trh v oblasti bydlení.

Návštěvníci zde najdou expozice výrobců nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků, z nichž mnozí nabízejí zajímavé veletržní slevy. Zájemci o nové bydlení uvítají nabídku developerů, stavebních spořitelen, hypotečních bank a dalších subjektů.


Máte-li problém s uskladněním věcí sezónní povahy nebo třeba potřebujete krátkodobě uskladnit nábytek kvůli stěhování či rekonstrukci bytu, nezapomeňte se seznámit se službami firmy CITY SELF-STORAGE, která je stále vyhledávanějším pomocníkem při řešení nedostatku prostoru k uskladnění v městských bytech. V rohovém stánku u vchodu v hlavni hale si můžete prohlédnout vzorovou kóji skladů společnosti a domluvit si osobní prohlídku skladovacich prostor self-storage. Také je možné objednat přímo na místě obalový materiál, který společnost dodá poštou nebo připraví k vyzvednutí. Jde o různé druhy krabic, bublinkové fólie, ochranné deky a další věci, které jsou potřeba pro stěhování a uskladnění věcí.

Pokud řešíte otázku nového bydlení, prodáváte nebo kupujete byt či dům, bude pro vás zajímavé zastavit se ve střední hale u stánku firmy AAABYTY.CZ (SH 01). Jde o realitní kancelář zaměřenou na oblast rezidenčních nemovitostí, jejímž cílem je vybudování největší celorepublikové realitní kanceláře. Věnuje se klasické zprostředkovatelská činnosti zejména bytů, rodinných domů a pozemků na sekundárním trhu s nemovitostmi. Zároveň se specializuje na úzkou spolupráci s developerskými společnostmi při přípravě, realizaci a prodeji nových bytových jednotek i na výkup bytů a domů do vlastního realitního fondu a jejich následný pronájem či prodej.


Developerská společnost EKOSPOL prezentuje na veletrhu Pragointerieru Living fair a Building fair 2006 (stánek PK 25) nový bytový areál v Praze 4 „Nový park Písnice“, o nějž je obrovský zájem. Jen za první  3 měsíce bylo vyprodáno 50 % bytů. V této nádherné lokalitě s největší zalesněnou plochou v Praze bude celkem postaveno 184 bytů. Nespornou výhodou bydlení v této luxusní čtvrti bude i budoucí stanice metra trasy D. Na koupi bytu je možné znovu využít Hypotéku Ekospol, která přináší mj. kromě možnosti platit až 100 % z ceny bytu možnost odkladu plateb až do doby nastěhování se do nového bytu, což ocení hlavně klienti, kteří bydlí v nájemním bydlení a nebudou tak platit naráz hypotéku i stávající bydlení.

 

U stánku BYDLENÍ.CZ (PK 71) se během víkendových dnů setkáte s naším konzultantem v oblasti nízkoenergetického stavění, rekonstrukcí a úprav Pavlem Svatoněm, na něhož se můžete obrátit s dotazem o radu či inspiraci.
  

Doprovodný program

Každý holešovický veletrh je doplněn doprovodným programem, v jehož rámci se tentokrát uskuteční např. pravidelná soutěž pro výrobce, návrháře, dekoratérská studia a designéry s názvem Okno a styl, jejíž exponáty mohou návštěvníci zhlédnout ve střední hale. Pro všechny vystavovatele je určena soutěž Nejlepší expozice. Premiérou veletrhu je Salon novinek a designu na galerii pravého křídla Průmyslového paláce. Zde výrobci a designéři představí to nejlepší ze své produkce a odborná komise udělí cenu GRAND PRIX. Bez povšimnutí by také neměly zůstat vítězné exponáty, které vzešly ze soutěží „SAPELI DESIGN 2006“ a „KOBERCE TROCHU JINAK“. Ve čtvrtek v Press centru proběhne křest knihy Čalouněný nábytek. Přímo pro návštěvníky je připravena velká soutěž o hodnotné ceny.

07.09.2006 | redakce Bydlení.cz
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444