Podlahy a dveře Plancher - prvotřídní kvalita za dostupné ceny

K nejdůležitějším prvkům interiéru, od kterých očekáváme nejen našemu vkusu odpovídající vzhled, ale také kvalitu a dlouhou životnost, patří bezesporu podlahy a dveře.

Dřevěné podlahy

Pokud vybíráte novou podlahu do svého domu či bytu, máte v dnešní době celou řadu možností. V nabídkách podlahářských firem koluje celá řada vinylových podlah, marmoleum, pvc podlahy, nemluvě o levných x-set vrstvých laminátových podlahách. Každá z nich má své pro a proti. Laminát a plovoučky jsou levné, vinyl je teplý a údajně velmi odolný. Marmoleum je moderní a přírodní. Žádný ze zmíněných materiálů nedodá ovšem vašemu bydlení takový punc luxusu jako pravá dřevěná podlaha. Přírodní materiál zkrátka udělá své. Nehledě na to, že parkety či jinou opravdovou dřevěnou podlahu (nyní opravdu nemyslíme plovoucí ani laminátové podlahy) můžete po letech renovovat broušením, a to dokonce i opakovaně. Jedná se tedy o podlahu, která vás skutečně přežije.


Prvotřídní masivní dřevěné podlahy jsou jednou ze specializací společnosti Plancher, která provádí kompletní realizaci (od dodání až po pokládku) podlah z exotických dřevin, podlahových prken, dvouvrstvých dřevěných podlah a samozřejmě také kvalitní parkety.

Vinylové podlahy

Vinylové podlahy jsou velice praktické, mají vysokou odolnost a díky neustálým inovacím získávají  takové užitné schopnosti, že i přes svůj umělý charakter jsou stále populárnější. Jejich oblíbenost stoupá na úkor plovoucích laminátových i plovoucích dřevěných podlah, jejichž přednosti vinyl spojuje. Jedná se o moderní krytinu vyráběnou z PVC, která věrně napodobuje dřevo, kámen či dlažbu. Pokud se rozhodnete právě pro vinylovou podlahu, v nabídce firmy Plancher najdete  kvalitní vinylové podlahy ověřených výrobců, jako jsou například Gerflor, Expona Domestic, Conceptline a další.


PVC podlahy

PVC podlahy jsou tradiční, léty prověřené podlahové krytiny, vyznačující se výbornými užitnými vlastnostmi. Pro tyto vlastnosti jsou jedny z nejvyhledávanějších a nejoblíbenějších podlahových krytin vůbec. Mezi pozitiva PVC podlah patří odolnost, cenová dostupnost, jednoduchá údržba, dobrá tepelná odezva, zvuková izolovanost, voděodolnost a dlouhá životnost. PVC podlaha může sloužit opravdu hezkou řádku let, aniž by se na ni jakkoliv podepsal zub času a aniž by potřebovala jakoukoliv speciální údržbu. PVC podlahy jsou vhodné také pro alergiky a je možné je využít i v kombinaci s podlahovým vytápěním, jsou velmi bezpečné, protože nepodporují šíření ohně. Ze široké škály vzorů, barev, šířek a tlouštěk, které má v nabídce firma Plancher, si vybere jednoduše každý.


Prodejem a pokládkou kvalitních podlahových krytin od ověřených výrobců se společnost Plancher s.r.o. zabývá již více než 9 let. Zajišťuje komplexní služby, tedy dodání podlah včetně jejich pokládky. Provádí mimo jiné i opravy a renovace parket a dalších typů podlah.


Sídlo firmy je v Praze, v Lovosické ulici (č 439/42). Zde si můžete prohlédnout veškeré podlahy, které nabízí. Aby šetřila čas svých zákazníků, disponuje také mobilní vzorkovnou. Není tedy problém, abyste si vzorky vybraných podlah prohlédli přímo u vás doma.

Výběr dveří - kvalita a styl

Stejně nedílnou součástí každé domácnosti jako podlahy jsou dveře. Ať už mluvíme o těch vstupních, které podtrhují celkový styl domu, nebo o těch interiérových, které jsou důležité pro zachování soukromí. Co všechno je dobré před koupí dveří zvážit?

Vstupní dveře

Vstupní dveře se řadí mezi nejdůležitější prvky každého domu i bytu, od nichž se očekává, že vašemu bydlení budou sloužit celá léta, na jejich kvalitě proto velmi záleží. Měly by splňovat nejen náročné požadavky na design, ale také na kvalitu materiálu, celkovou odolnost, měly by mít dobré izolační schopnosti.


Posuvné dveře

Proč si pořídit posuvné nebo skládací dveře? Mají hezký design a především jsou praktické. Pokud doma bojujete s nedostatkem místa, pak si můžete být jistí, že tento typ dveří určitě oceníte. Největší důraz při zařizování domácností je kladen především na designovou dokonalost a praktičnost všech prvků vybavení. Ani dveře samozřejmě nejsou výjimkou. Na výběr je mnoho druhů dveří z mnoha různých materiálů. Posuvné dveře splňují všechny požadavky moderních domácností, a díky tomu roste i jejich obliba.
Pokud posuvné dveře vybíráte poprvé, čeká vás mnoho úskalí. Správný výběr typu dveří je velmi složitý, posuvné dveře totiž nejprve potřebují namontovat pouzdro do zdi, do kterého se budou dveře zasouvat. Pokud se budete rozhodovat sami, je velké riziko, že nezvolíte správně. Při konzultaci výběru posuvných dveří s pracovníky společnosti Plancher riziko špatného výběru odpadá. Každou zakázku zde řeší individuálně a přesně podle potřeb zákazníka. Svých zkušeností v této oblasti umí dokonale využít a posuvné dveře patří ke specialitám firmy.


Interiérové dveře

Hledáte vhodné dveře do vaší koupelny nebo dětského pokoje? Předtím, než některé pořídíte, byste měli popřemýšlet nejen o designu, ale i o účelu dveří. Chcete, aby jimi prosvítalo světlo, nebo raději zvolíte dveře klasické? Potřebujete, aby byly odolné? Všechny tyto otázky hrají při vybírání důležitou roli.
Náš trh je zaplaven mnoha druhy interiérových dveří nejrůznější kvality, ta se nejčastěji odvíjí od použitého materiálu. Nejlevnějšími modely interiérových dveří jsou dveře z děrované dřevotřísky nebo papírové voštiny. Takové dveře jsou sice relativně levné, ale také málo odolné a náchylné k poškození. Interiérové dveře s nejlepším poměrem ceny a kvality mají rám vyrobený z masivu v kombinaci s MDF deskou. Takové dveře dodají interiéru bezpečí a zároveň krásu. Pak jsou zde ještě interiérové dveře z mnoha dalších materiálů (masiv, hliník nebo sklo). Tyto dveře se ovšem v interiéru považují za nadstandard, jehož cena se šplhá do značných výšek.


Soustřeďte se na detaily

Nejde pouze o celkový vzhled dveří. Interiérové dveře mají na sobě velké množství detailů, na které je třeba se také zaměřit. Detaily mohou mít vliv na celkový design nebo na bezpečnost dveří. Zpracování dveří by mělo být na vysoké úrovni, aby byl jejich povrch dokonale hladký. Z detailů pro vyšší bezpečnost můžete vybírat interiérové dveře se zaoblenými hranami. V oblasti designových detailů je především důležitá správná volba kování. I kování totiž může změnit vzhled dveří v místnosti.

Vysoká kvalita, komplexní služby a dostupné ceny

Veškeré interiérové dveře z nabídky Plancher je možné vyrobit také jako posuvné podél zdi a do pouzdra. V oblasti prodeje interiérových dveří se firma soustředí především na to, aby každý zákazník nakoupil ke své spokojenosti. Proto nabízí dveře ve vysoké kvalitě a současně také za dostupné ceny. Interiérové dveře vám zde ochotně pomohou vybrat, a to včetně detailů, rádi vám poradí a postarají  se i o montáž. Vstupní dveře zrealizují od zaměření až po konečnou instalaci.
14.05.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • PLANCHER, s.r.o. – odborníci na podlahy a interiérové dveře

      Podlahy i dveře tvoří nedílnou součást každého interiéru, a proto je potřeba jejich výběru věnovat dostatek prostoru. U nás najdete nejen širokou nabídku podlahových krytin a interiérových dveří, ale s jejich výběrem a montáží vám rádi pomůžeme.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444