Podlaha pro rychlou a bezstarostnou údržbu

Vinylová podlaha Thermofix, kolekce Elegance, Dub bělený

Vinylová podlaha Thermofix, kolekce Elegance, Dub bělený

Podlahy patří v domácnosti k plochám vystaveným vysoké zátěži. Nejde jen o přirozené opotřebovávání způsobované pohybem lidí po bytě či domě, v úvahu musíme brát také fakt, že občas někomu spadne těžký předmět, že se tu a tam něco rozlije, že si doma hrají děti, které mívají nevyzpatatelné kreativní nápady nebo že náš domácí mazlíček má pořádně ostré drápky.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Podlaha Zebrano, rovněž z kolekce Elegance

Jak předejít starostem s náročnou údržbou podlahové krytiny, kterou si pořizujeme? Odpověď není složitá: Jejím výběrem, který je rozumné podřídit náročnému provozu domácnosti. A nemusíte se přitom obávat, že tím nějak utrpí elegantní vzhled vašeho interiéru.

Jedinečný vzhled, praktické vlastnosti

Moderní design dokonale imitující přírodní materiály - dřevo (kolekce Elegance a Rustikal) či kámen (kolekce Stone) - nabízí vinylové podlahy Thermofix s výbornými estetickými i funkčními vlastnosti Tyto podlahy, které v poslední době prošly úspěšnými inovacemi, jsou velmi příjemné na chůzi, s nízkou hladinou hluku. Zároveň jsou vysoce odolné proti opotřebení, mechanickému poškození a vlhkosti. Především se ale snadno udržují, takže jejich úklid je časově velmi nenáročný. Vinylové podlahy stačí je pouze setřít mopem, není nutné pracné luxování ani leštění s pomocí nákladných přípravků. Mají velmi dlouhou životnost, proto na ně také výrobce poskytuje záruku 10 let.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Kolekce Rustikal, Borovice sibiřská

Pokud byste pro inspiraci chtěli vidět, jak mohou vinylové podlahy Thermofix vypadat v interiéru, můžete v květnu a červnu sledovat v televizních pořadech o bydlení, jak s nimi budou pracovat přední čeští architekti.

Úleva pro alergiky

Díky své odolnosti a snadnému úklidu jsou podlahové krytiny Thermofix vhodné do domácností s dětmi a domácími mazlíčky, ale také do domácností, v nichž žijí alergici. Jejich odolnost proti vlhkosti zamezuje možnosti vytváření plísní a spolu se snadností, s níž je lze udržovat v čistotě, přispívají tyto podlahy podstatně k zdravějšímu vnitřnímu prostředí a usnadňují život lidem trpícím alergiemi.

Výrobcem vinylových podlah Thermofix je společnost Fatra a.s. Více informací najdete na www.fatrafloor.cz

Můžete nás sledovat také na Facebooku, kam přidáváme novinky s trendy.

22.05.2012 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444