Plot, který vydrží po desítky let

Říká se, že vchod do domu o jeho majitelích mnohé prozradí. Rozpadlý nebo zrezivělý plot tedy nebude tou nejlepší vizitkou. A jak vypadá váš plot u domu, chaty nebo zahrady? Neměli byste zvážit jeho výměnu?

Plot vymezuje vlastní pozemek, zabraňuje vbíhání zvířat a chrání náš majetek před krádeží. Kromě ohraničení a zabezpečení zároveň plní estetickou funkci. Plot je výrazným architektonickým prvkem, a proto by měl respektovat charakter domu i jeho okolí. Oplocení vybíráme z několika druhů základních materiálů, které volíme podle typu a stylu domu. Jiný plot se bude hodit k rodinnému domu, jiný vybereme k zahradě nebo dětskému hřišti.

Plot dokáže skoro okamžitě změnit vzhled domu. Jistotou je plot dřevěný, skvěle může vypadat plot betonový, kamenný, plot z tvarovek a samozřejmě svou úlohu splní také tradiční plot drátěný.

Drátěný plot - oblíbený a tradiční

Drátěný plot patří pro svou nenáročnou údržbu, snadnou a rychlou montáž a v neposlední řadě nízkou cenu k velmi často žádanému oplocení. Volíme ho především k ohraničení zahrady nebo třeba pozemku, na kterém plánujeme stavět. Drátěný plot vybírejte pečlivě, nekvalitní výrobek totiž může brzy podlehnout korozi.

Moderní drátěné ploty nabízí několik druhů povrchových úprav, které zamezí případné korozi. Dostupné jsou úpravy pozinkování, poplastování nebo komaxitování. Takto ošetřené ploty není třeba opravovat po desítky let. Specialista na drátěné ploty, firma Ploty Skočík, však nově představil pletivo Alugreen, které zaručí nadstandardní životnost.

Pletivo Alugreen

Pokud jste se rozhodli pro drátěné oplocení, dobře si rozmyslete jeho povrchovou úpravu. Firma Ploty Skočík doporučuje pletivo Alugreen se zatepleným drátem. V čem jsou jeho přednosti? Jednoduše v životnosti.

Prodejce pletiva Alugreen zaručuje, že plot nebudete muset měnit po více než 20 let. Jeho vlastnosti (síla drátu je 2,2 mm a vodicí drát má průměr 3mm) zajistí dostatečnou pevnost a odolnost vůči vniknutí nebo poškození. Vše je opatřeno antikorozní ochranou zinkohliníkem a přibarveno do zelena.

Zajímají vás další informace o oplocení? Potřebujete znát názor odborníka? Navštivte stránky prodejce Ploty Skočík, který nabízí kompletní sortiment plotových systémů, lesnických pletiv, rámů, branek, brán a mnoho dalšího. Zároveň firma zákazníkovi nabízí montáž oplocení na klíč.
23.09.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444