Plníme dětská přání: Figurky BULLYLAND, JEDI meč STAR WARS a mnoho dalších

Nemáte přehled o nových dětských hračkách? Nevíte, které dětské postavičky právě frčí? Připravili jsme pro vás výběr těch nejaktuálnějších hraček, které si děti přejí dostat od Ježíška.

Vánoční tipy jsme pro vás vybrali z e-shopu HM STUDIO hračky. Pro inspiraci si můžete jít také do prodejny. Pokud raději objednáváte z pohodlí domova, prohlédněte si online katalog. Staňte se fanouškem HM STUDIO hračky na facebooku a sledujte zajímavé příspěvky.

Figurky BULLYLAND 3+1 zdarma

Vyberte si z více než 500 druhů ručně malovaných figurek od značky BULLYLAND. Produkty jsou vyráběné bez použití PVC.

V nabídce jsou např. domácí, divoká a prehistorická zvířata, postavičky z pohádek od Walt Disney, draci, Elfové, rytíři, kovbojové, pokladničky a mnoho dalších.

 

Sada na nehty s doplňky   

Každá malá holčička je parádnice a chce dělat přesně to, co její maminka. Velkou radost jistě bude mít z velké sady v dárkovém balení s nejrůznějšími zdobítky a malovátky na nehty. Co může být pro malou slečnu lákavější?

Vláčkodráha 95 dílů od Studo Train

Zeptejte se svého syna, co by si přál. Určitě zmíní dráhu pro autíčka nebo vláček. A ruku na srdce - po dobré vláčkodráze by sáhl i nejeden tatínek.

Sada celé vláčkodráhy obsahuje 95 dílků: koleje, most, vláček, značky, zvířata, stromy, domy, postavy. Kombinovat ji lze s dalšími dráhami od firmy Studo Train a mnoha dalšími doplňky. Dráha je po sestavení dlouhá 103 cm a široká 47 cm. Oblíbená vláčkodráha je vyrobena z kvalitního materiálu. 
 

FURBY BOOM za skvělou cenu

Zábavný kamarád Furby si získal už mnohá dětská srdce. Nyní přichází v novém kabátku a opět je připraven děti potěšit. Furbyho můžete krmit, povídat si s ním, pouštět mu hudbu nebo se s ním mazlit. Dítě může s Furbym trávit každou chvíli a ovlivňovat jeho chování. Podle toho, jak s ním bude zacházet, se totiž utváří Furbyho osobnost a jeho vlastnosti. Dítě tak může vychovat velkého mazlíka a kamaráda, ale také pořádného neurotika a vzteklouna.

Fantastická magie s dárkem 250 Kč

Většinu dětí zajímá svět magií a kouzel. Rády sledují kouzelnické show a snaží se vytáhnout z klobouku králíka. Potěšte je pod stromečkem originální sadou Fantastická magie.

Sada pro nadšené kouzelníky byla připravena ve spolupráci s Pavlem Kožíškem, mistrem světa v kouzlení. Vaše dítě se naučí 100 triků a kouzel, kterými může ohromit třeba na narozeninové oslavě. Součástí kouzelnické sady je i instruktážní DVD s knihou a popisem krok za krokem, jak který trik provést. Balení obsahuje i speciální dárek v hodnotě 250 Kč. Zde si můžete prohlédnout i další sady z této velmi oblíbené a stále se rozšiřující kolekce kouzel. Úplnou novinkou je sada Zlatá edice, kterou křtil zpěvák Dan Nekonečný a oblíbení moderátoři.

 

Led puzzle 3D Eiffelova věž 82 dílků

Je vaše dítě přemýšlivé a trpělivé? Skládačka Eiffelova věž s LED efekty bude pro něj milé překvapení. Až postavíte Eiffelovku, zkuste další stavby jako třeba londýnský BIG BEN, Neuschwanstein nebo domečky pro panenky.

Jednotlivé stavebnice se liší složitostí sestavení a to ovlivňuje i počet dílků v sestavě. U dítěte pomáhá rozvíjet zručnost a pěstovat trpělivost. Stavebnice dítěti zabere nějaký ten čas, než z jednotlivých dílků sestaví úžasná díla. 
 

Oblíbené Puzzle CLEMENTONI

Dáváte raději přednost klasické stavebnici puzzle? Pak určitě vybírejte od značky Clementoni. Nyní navíc při nákupu dvou kusů od této značky získáte 20% slevu. V nepřeberném množství motivů si vyberou děti i dospělí. Děti si jistě oblíbí puzzle s motivy oblíbených pohádek a příběhů ze světa Walt Disney. Momentálně mezi TOP patří puzzle s pohádkou Ledové království
 

STAR WARS světelný meč 

V kinech právě běží nový díl oblíbené série Star Wars a vašemu dítěti přece nesmí chybět originální světelný meč! Navíc můžete kombinovat různé čepele a vytvořit si tak vlastní variantu světelného meče STAR WARS.
 

Hledáte další tipy na vánoční dárky?

Navštivte eshop HM STUDIO hračky nebo přímo prodejny. Můžete si také prohlédnout online katalog a objednávat z pohodlí domova. Staňte se fanouškem HM STUDIO hračky na facebooku a sledujte zajímavé příspěvky. Více inspirace a informací najdete na stránkách www.hmstudio.cz.
26.11.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444