Těsto: 250 g strouhaných vlašských ořechů
|
Postup Krém: cukr, kakao, 3 celá vejce – v páře šleháme do ztuhnutí, necháme vychladit a vetřeme 250 g másla nebo tuku (vše pokojové teploty). Cukru můžeme trošku ubrat. |
Těsto: 250 g strouhaných vlašských ořechů
|
Postup Krém: cukr, kakao, 3 celá vejce – v páře šleháme do ztuhnutí, necháme vychladit a vetřeme 250 g másla nebo tuku (vše pokojové teploty). Cukru můžeme trošku ubrat. |
BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.
REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444