Plastové stropní podhledy

K možnostem, které splňují požadavek zateplení, odhlučnění a výrazné vzhledové úpravy stropu, patří instalace plastových stropních kazet, originálního českého výrobku, kterým se na trhu už patnáct let prezentuje firma Jiří Straka - stropní podhledy.

Tato technologie nabízí jednoduché řešení - plastové kazety o rozměrech 50 x 50 centimetrů se přibíjí na dřevěné rošty. Jejich montáž zajišťuje buď firma nebo si ji mohou zákazníci celkem snadno provést sami.

 
"Naše podhledy se uplatńují ve všech typech interiérů, od koupelen, po dětské pokoje, obývací pokoje, kanceláře, chodby nebo chaty a chalupy či restaurace. Výjimkou není ani obřadní síň, obchody, hospody a hotely. O toto řešení mají zájem i lidé v novostavbách," říká Jiří Straka, majitel firmy.
"Obecný názor je, že kazetový strop se hodí jen do rodinných domů. Já jsem ale začínal v panelácích a musím říct, že obyvatelé takovýchto bytů patří stále k mým nejčastějším zákazníkům," doplňuje. "Před časem jsme tak např. řešili situaci rodiny v jednom pražském panelovém domě, kterou v noci rušila vrzající postel sousedů o patro výš. Rozhodli se nechat si obložit strop našimi pohledy, k nimž jsme přidali polystyren na odhlučnění," vypráví pan Straka. "Výsledek byl rozhodně příznivý."

Během patnácti let své existence firma technologii několikrát inovovala a postupně rozšířila nabídku vzorů stropních podhledů, potisků a tapet. Ve stálé nabídce je čtyřicet druhů potisků. "Největší zájem je ale pořád o jednoduché bílé či krémové kazety," uvádí majitel.
 
Plastové stropní podhledy lze instalovat i na velmi křivé, nerovné stropy. Firma nabízí zákazníkovi kompletní poradenství zdarma. Zajišťuje výrobu, prodej i montáž kazet po celé republice. Do svého sortimentu zařadila nedávno také garnýže a žaluzie. Zájemci si mohou u firmy objednat žaluzie či garnýže i s montáží. Všechny své aktivity firma nyní soustředila do svého sídla v Úročnici nedaleko Benešova, kde má kancelář i vzorkovnu.

 

Podrobnější informace najdete na webových stránkách firmy (http://www.stropnipodhledy.cz/), které nedávno rovněž dostaly novou podobu. Mj. zde najdete vzorkovnici kazet i bohatou fotogalerii již provedených stropních úprav, která vám pomůže udělat si o možnostech tohoto řešení lepší představu.

Výhody použití stropních kazetových podhledů

 

- plastové podhledy mají dlouhou životnost, na kompletní montáže firmou je záruka 10 let
- už nikdy se nemusí malovat strop
- podhledy zateplené polystyrenem spoří energii
- do podhledů lze zabudovat i halogenové osvětlení
- žádná údržba, maximálně omytí vodou se saponátem
- přibíjí se na slabý dřevěný rošt, který řeší jakékoliv poškození a nerovnosti stropů
- v novostavbách se před položením stropních podhledů nemusí stropy omítat
- minimální snížení výšky stropu je 4 centimetry
- snadná montáž pro profesionála a lahůdka pro domácího kutila

09.11.2006 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444