Pestrý veletržní program v Letňanech

Pětice veletrhů, které do neděle probíhají v PVA Letňany, je doplněna rovněž řadou doprovodných akcí. Bohatý program nabízí zejména FOR HABITAT, na své si ale přijdou i zahrádkáři a všichni milovníci zeleně a uskuteční se i poutavé programy určené dětem.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V rámci veletrhu FOR GARDEN proběhne např. cyklus přednášek Trendy při tvorbě zahrad. V jednotlivých blocích představí Svaz zakládání a údržby zeleně, Český spolek perenářů a Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu několik témat: Brány zahrad otevřené (zahrady oceněné v celorepublikové soutěži Zahrada roku 2003 – 2007), Trvalka sezóny (celoroční program o trvalkách) a Moderní zahrada (seznámení s knihou ing. Drahoslava Šonského – spojené s autogramiádou autora).
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Do programu veletrhu FOR HABITAT patří např. NOVÉ MOŽNOSTI BYDLENÍ, které představuje řadu developerských projektů - bytů, rodinných domů a rezidencí. Na kryté výstavní ploše tak mohou návštěvníci zhlédnout prezentace významných
i menších realitních a developerských společností.

2. ročník výběrové výstavy designových objektů, novinek z oboru a exponátů se zajímavým technickým řešením TRENDY INTERIÉR, je zaměřený nejen na náročnější návštěvníky veletrhu, ale také na ty, kteří se jen chtějí inspirovat a orientovat v trendech moderního designu. Vystavovatelé zde prezentují nábytek i bytové doplňky, které zaujmou nejen kvalitním designem, ale i použitými materiály a technologiemi.

Už 3. ročník doprovodné výstavy BRÁNA ŘEMESEL je zase určen prezentaci oborů
řemeslné výroby. Letošní ročník, na kterém spolupracuje společnost Rudolfinea, je zaměřen především na umělecká řemesla.

07.03.2008
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444