Péče o trávník - novinky a slevy od firmy Honda

Kdo se zajímá o kvalitní bydlení a není mu lhostejná ani kvalitní péče o zahradu, ten také dobře ví, že mezi přední dodavatele špičkové zahradní techniky patří společnost Honda.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Do roku 2008 připravila Honda Power Equipment svým zákazníkům řadu novinek. V pražské Chuchli otevřela nové moderní sídlo se špičkovým zázemím jak prodejním, tak i servisním.

Další událostí u této renomované firmy je představení „faceliftu“- vylepšení nejpopulárnějšího modelu sekačky třídy HRG, kterou mnozí znáte pod názvem „IZY“. Inovace používání této sekačky nejen pro muže ještě zjednodušily a zpříjemnily. Další zásadní technické inovace proběhly na zahradních traktorech. Díky nim zahradní traktory Honda dosahují nejvyššího možného sacího efektu a ještě dokonalejšího sběru.

Velmi atraktivní je pro zákazníky firmy Honda snížení cen u některých strojů – nejvýraznější snížení proběhlo u elektrocentrál a u sekaček. Nyní je možné originální sekačku nakoupit u obchodních partnerů HONDA již od 9 990 Kč.

Přístup HONDY k ekologii je dnes již legendární a proto i všechny motory HONDA, které se montují do originálních strojů Honda, tvoří špičku v omezení hluku a emisí.


Abyste měli jistotu, že kupujete originální sekačku Honda, žádejte u svých prodejců certifikát, který je ke každému originálnímu stroji Honda dodáván.

05.03.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444