Pavilon Z patří koupelnám

Na letošním ročníku Stavebních veletrhů je pavilon Z takřka výhradně vyhrazen výrobcům koupelnového vybavení. Na ploše pavilonu se představují čeští i zahraniční výrobci sprchových koutů, van, armatur či umyvadel.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezi největší vystavovatele patří společnost ROLTECHNIK, která na veletrhu představuje řadu novinek v nabídce sprchových koutů a zástěn. aktuální novinkou jsou také sprchové masážní kouty z řady Mechanic line. Mezi těmi zaujme sprchový masážní kout LISA, který je vybaven nejen dvěma třípolohovými masážními hlavicemi (ruční a pevnou) a šesti pulsními nastavitelnými tryskami, ale také speciální tryskou pro masáž nohou.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Další z vystavovatelů, společnost RIHO, se snaží zaujmout návštěvníky nejen širokým sortimentem akrylátových van, parních kabin a masážních panelů, ale také velkoplošným promítáním filmů, při kterém je možno se příjemně posadit a odpočinout si.
Návštěvníkům, kteří plánují novou koupelnu nebo kompletně renovují tu stávající, poslouží expozice společnosti Ideal Standard, která nabízí sanitární keramiku, koupelnové i kuchyňské armatury, stejně jako akrylátové vany, včetně masážních systémů a také sprchové vaničky. Společnost spolupracuje s celou řadou světových designerů. Příkladem špičkového designu je armatura CLASS od návrháře Maria Belliniho.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Koupelnové doplňky jako jsou zrcadla, poličky a věšáky nabízí český výrobce společnost GOZ METAL. Kromě tohoto sortimentu společnost vyrábí také bezpečnostní madla a pomocné prostředky do koupelen souborně nazvané REHA program.
Další tuzemský výrobce U.S.Spa uvádí na trh inovované plavecké lázně Swim spa, které ideálně slučují přednosti bazénů a vířivek. Swim spa je vybavena šesti-tryskovým protiproudem pro příjemné plavání a zabudovanou hydromasáží pro chvíle odpočinku.
V pavilonu Z se prezentují také přední výrobci saun - společnosti Finskka a Sauny Salus.
16.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444