Parní lázeň pro vaše prádlo

Tenistka Justine Henin spolu s dalšími špičkovými světovými hráčkami propaguje pračku STEAM v celoevropske kampani.

Nová pračka Whirlpool Steam 1400

Pára se stává stále běžnější součástí moderní domácnosti – od vaření v páře až po sprchové a parní boxy v našich koupelnách. Pára je stále více ceněna pro své účinné čisticí schopnosti. Je tedy nasnadě, že ji využijeme i k obnově oděvů, a to způsobem stejně přirozeným a k přírodě šetrným, jako při ostatních činnostech v domácnosti.

Novinkou od společnosti Whirlpool na českém trhu je pračka STEAM 1400, která při praní využívá principy páry a kombinuje tak její sílu s přirozeným účinkem vody. Ozdravné, šetrné a zároveň velmi účinné působení páry umožňuje důkladně odstranit skvrny i pachy.

Technologie napařování u praček Whirlpool zajišťuje hloubkové čištění i těch nejjemnějších kousků prádla, jako je hedvábné spodní prádlo nebo krajky. Pára v pračce STEAM působí hned třikrát – zvyšuje účinek praní, působí antibakteriálně a osvěžuje.

Prací účinek násobí pára tím, že přirozeně uvolňuje vlákna, a tím umožní pracímu prostředku proniknout do hloubky, přímo do samého srdce vláken, a odstranit tak i odolné skvrny.

Antibakteriální účinek páry spočívá v tom, že při zvolení funkce Dezinfekce se na konci pracího cyklu napustí do bubnu pára a zajistí potřebný ozdravný efekt. Výhodou je, že pára působí antibakteriálně i při nízké teplotě praní (např. 40°C).


Osvěžující účinek páry zbaví prádlo během 20 minut nepříjemných pachů, jako je kouř nebo kuchyňské výpary a celkově prádlo zrenovuje tak, že je můžete ihned opět nosit. Program Refresh navíc usnadní žehlení – mírně navlhlá tkanina s uvolněnými vlákny se žehlí mnohem snáze.

Pračka STEAM je vybavena technologií 6. smysl. Tato technologie přizpůsobí cyklus praní druhu a množství prádla a tím ušetří až 30 % času, vody a energie. 6. smysl rovněž rozhoduje o tom, kdy a kolik páry se má během pracího cyklu použít.Pračka nabízí i funkci ručního praní. Choulostivé kousky prádla už není třeba prát ručně, účinek je ale stejný, jako při šetrném ručním praní.

 

Jako příslušenství lze využít i speciální síťové vaky, tedy zvláštní prací pytle navržené speciálně pro jemné prádlo. Vaky drží malé kousky prádla pohromadě a brání tak jejich nadměrnému putování v bubnu během praní.


Pračka Whirlpool STEAM 1400
Obchodní kód a ceny: STEAM 1400, doporučená cena 23 990 Kč
Standardní rozměry: 850 x 595 x 600 mm (výška x šířka x hloubka)
Hlavní vlastnosti:
technologie 6. smysl

energetická třída A+

kapacita 8 kg prádla
funkce páry
dezinfekční funkce (antibakteriální účinek)
osvěžovací cyklus
0-1400 ot./min.
LCD displej

10 základních programů + doplňkové ektronické dotykové ovládání

20.02.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444