Parkety z masivního dřeva zůstávají evergreenem

Při volbě podlah samozřejmě bereme v úvahu celkový charakter interiéru, pokud se ale rozhodneme pro kvalitní parkety z masivu, nemůžeme nikdy udělat chybu. Toto řešení skýtá řadu možností a není tak vhodné jen pro klasické pojetí bydlení nebo rekonstrukce historických budov - uplatní se dokonale i v nejmodernějších interiérech.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Výrobou masivních parket se již bezmála 20 let zabývá firma MOSAIC. Do jejího výrobního portfolia jsou zařazeny mozaikové, mozaikové průmyslové a klasické parkety, podlahová prkna a repliky zámeckých parket celomasivních i třívrstvých, včetně různých druhů podlahových lišt. Materiálem je převážně dub, na přání zákazníka je ale možné vyrobit parkety i z jiných evropských dřevin, včetně požadovaného formátu, kartáčovaného fázovaného nebo i olejovaného povrchu.

Vedle výroby parket firma provozuje také pilařskou výrobu, která je mimo jiné zaměřena na vysoce kvalitní dubová stolařská řeziva. V sídle firmy je podniková prodejna kde je možné zakoupit nejen parkety a parketářské potřeby, ale odborně vyškolený personál vám ochotně poradí při montáži parket, případně doporučí odbornou montážní firmu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Díky dlouholetým zkušenostem a používání vysoce kvalitních materiálů je firma Mosaic schopna zaručit prvotřídní kvalitu a dlouhodobou životnost svých výrobků. Krása přírodních materiálů je nezaměnitelná a každý si může vytvořit interiér podle svých představ už i díky široké škále možných povrchových úprav. Masivní podlahy nejsou dočasným, provizorním řešením, ale dá se říci řešením trvalým, protože i při případném poškození povrchu je možné jednoduché přebroušení, přelakování a podlaha je opět jako nová.

 www.parketymosaic.cz


13.01.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444