Pálená taška Jirčanka

Tak důležité jako správně zvolit pneumatiky u auta, je důležité správně vybrat vhodnou střešní krytinu pro každý dům a domeček. Střecha se naštěstí nemusí dvakrát do roka měnit, ale o co je její použitelnost delší, o to by jsme měli být uvážlivější při jejím výběru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Historie výroby ve společnosti Tondach sahá až do 80. let 19. století. Díky neustále se zlepšujícím výrobkům tohoto závodu, které byly vyráběny vždy nejmodernějšími technologiemi dané doby, mohly být budovány další závody. V součastné době patří výrobkům Tondach dominantní postavení na trzích v několika zemích po celé Evropě. Pálená taška Jirčanka je 100% ekologický výrobek. Je vyrobena z přírodní hlíny, míchá se z vodou, suší se vzduchem a vypaluje se zemním plynem. Zbarvení je rovněž přírodní bez použití chemických přísad. Přírodní materiál svou přirozeností příznivě ovlivňuje zdraví, vytváří pocit pohody a zabezpečuje nejvyšší kvalitu bydlení.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pálené tašky mají přirozenou prodyšnost, to napomáhá rychlému vysoušení a zabraňuje tvorbě plísní. Jirčanka se vyznačuje odolností vůči UV zářením, tedy barevnou stálostí. Je odolná vůči kyselím dešťům a ptačímu trusu. Díky použití kvalitních materiálu a pálení za vysokých teplot má Jirčanka vysokou mechanickou pevnost, je odolná vůči tlaku sněhu a krupobití. Je nehořlavá a nepopraská ani při extrémních mrazech. Prokázaná životnost střešní krytiny Tondach se pohybuje od 80 - 100 roků.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pálená taška má mnohostranné využití, je vhodná pro novostavby, renovace i sanace. Nenaruší a naopak se hodí pro všechny achitektonické styly - od vesnického domku po zámek, od rodinného domu po kancelářské prostory, od staveb v nížinách až po horské chaty. Jirčanka je vyráběna v barvě červené, hnědé a černé. Společnost Tondach nabízí kopletní program střešních tašek včetně doplnků a příslušenství jako jsou hřebenáče, keramické okrasné doplňky, protisněhové systémy, úžlabí atd.
20.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444