Palandy se schodištěm jsou bezpečné a ušetří spoustu místa

Zejména v moderních městských bytech je každá úspora místa žádoucí. Palandy jsou ideální pro dětské pokoje, kde jejich použitím nejenom zvětšíme užitný prostor místnosti, ale také změníme celkový vzhled a atmosféru pokoje. Spaní ve výšce je díky použití bezpečnostních prvků bez rizika a děti si jej zamilují, přesto možná jeden problém vyvstane. A to kdo získá horní lůžko. Ve většině případů zůstává ten mladší dole.

K zajištění bezpečnosti byl při konstrukci palandy zvolen prvek, který maximálně řeší pády při vylézání a slézání z horního lůžka. Tím prvkem je bezpečné schodiště, které zároveň slouží i jako úložný prostor a nezabírá nám již další místo v pokoji. Díky němu získáme klidný spánek nejen dětí, ale i svůj, protože se nemusíme obávat, že dítě spadne, když půjde v noci na záchod. Pro výstup na horní lůžko také nemusí dítě vynakládat spoustu sil, nepotřebuje naši pomoc a neotlačuje si chodidla, jako u klasických žebříků.

Další výhodou toho řešení je nadčasovost, protože nepořizujete tyto palandy jen na omezenou dobu, než Vaše děti odrostou, ale jsou vhodné i pro teenagery a vydrží až do dospělého věku. Z tohoto důvodu je proto důležité vhodně zvolit design těchto paland, aby 15-ti letý teenager neměl pokojíček ve stylu Barbie.

Palandy lze též doplnit potiskem, který buď může odrážet zájmy dítěte např. sport, hudbu, nebo podvědomě působit na estetické cítění dítěte např. přírodní motivy.

Důležitým prvkem jsou samozřejmě matrace, kterými jsou palandy vybaveny. Tyto matrace by měly být zejména pro menší děti hlavně prodyšné, přiměřeně tuhé, aby se dětem nekřivila páteř. Proto doporučujeme matrace od firmy Materasso. Např. Maršál freestyle z kvalitní komfortní PUR pěny s fyziosystémem, odnímatelným potahem za 3.760,- Kč nebo pružinovou matraci Klasik bio za 3.330,- Kč.

Luxusnější provedení s taštičkovými pružinami s kokosovým vláknem a fyziosystémem za 6.030,- Kč, nebo Biogreen, vyrobená z přírodních materiálů s fyziosystémem v provedení za 5.320,- Kč nebo 6.990,- Kč. Matrace samozřejmě nekupujeme na celou dobu životnosti paland, s rostoucím věkem dětí je třeba tyto matrace obměnit.

        

Shrneme-li na závěr všechny výhody tohoto řešení paland, je nasnadě, že jejím pořízením zařídíte pokoj svým dětem na mnoho let a ušetříte značné finanční prostředky za neustálé obměňování nábytku úměrně věku dítěte.

Na úplný závěr je potřeba zmínit, že palandy jsou vyráběny na zakázku, což Vám dává výhodu ve volbě barev, volbě prostorového řešení (pravá, levá), volbě matrací atd.

Palandy jsou vyráběny z melaminových desek, opatřených ABS hranou, kvalitním kováním renomovaných značek Hettich nebo Blum. Vyrobenou palandu Vám dovezeme a smontujeme a navíc poskytujeme 5-ti letou záruku na konstrukci paland. Příjemné a bezpečné spaní pro Vaše děti - to jsou naše palandy.

Ovšem nejenom děti si mohou užívat spaní v oblacích. Abychom nezapomněli na Vás, na rodiče, představujeme Vám vyvýšené postele. Jejich výhodou je zejména využití úložného prostoru, který je řešen skříňkami po obou stranách postele. Ty mohou být dvířkové, zásuvkové nebo výsuvné boxy, což umožňuje ukládání věcí denní potřeby snadnějším přístupem. A ten, kdo má problémy s klouby a zády, obzvláště ocení pohodlné vstávání a uléhání. Kvalitní zpracování a vhodné konstrukční řešení postele zaručuje její naprostou stabilitu bez nežádoucích zvukových efektů. Postel navíc může stát nejen v prostoru s nočními stolky, ale i v rohu - dle dispozice místnosti.

Samozřejmě i u těchto postelí hraje velmi důležitou roli volba matrací. Zde lze opět doporučit matrace Materasso, z jejichž široké nabídky si určitě vyberete.

Široký výběr barev, úložných prostorů a matrací vám umožní sestavit si postel zcela ve vaší režii a tím získáte pro svůj domov naprostý originál.

09.08.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444