PREZIDENT WHIRLPOOL EUROPE NAVŠTÍVIL PRAHU

Nejvyšší představitel společnosti Whirlpool Europe Michael Todman navštívil v minulých dnech vůbec poprvé Českou a Slovenskou republiku. Na jeho cestě ho doprovázeli generální ředitel Whirlpool CR a SR Ing. Radek Novotný a marketingový ředitel této společnosti Ing. Ján Živný, Ph.D.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Během pražského pobytu se Michael Todman setkal rovněž se zaměstnanci Whirlpool CR v novém sídle v Radlické ulici smíchovského centra Anděl, jehož podobu velmi ocenil. Zodpověděl řadu profesionálních dotazů a pozorně shlédl prezentaci jednotlivých útvarů.
Stihl natočit rozhovor pro zpravodajský kanál ČT 24 a poskytl interview rovněž ČTK. Na otázku ohledně výstavby nových závodů mimo jiné uvedl: „Spíše nežli o výstavbě firma uvažuje o rozšíření současných závodů, jak to již učinila na Slovensku či v polské Wroclavi. Máme několik projektů, které zkoumáme, a musíme rozhodnout, kam bychom výrobu umístili. Jednou z variant je i Poprad.“
Odpověděl rovněž na otázky ohledně iniciativy společnosti Whirlpool Europe ve věci nekalé soutěže ze strany jihokorejských výrobců praček Side-by-Side. Vysvětlil, že nyní musíme vyčkat rozhodnutí Evropské komise a znovu zdůraznil: „Nežádáme Evropskou komisi, aby korejské chladničky zakázala, nebo omezila jejich přístup na trh EU. Žádáme pouze, aby pomohla obnovit rovné podmínky na trhu tím, že zajistí, aby Korejci podnikali poctivě a respektovali platné zákony.“
29.06.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444