PKS MONT, a.s., prezentace Stavební veletrhy Brno 2008

Malá fotoreportáž z prezentace PKS MONT, a.s. na Stavebních veletrzích Brno 2008

Výrobce oken a dveří s dlouholetou tradicí.

 

FOTOGALERIE:

 
02.06.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444