Ovládejte sprchu a vanu pouhým stiskem tlačítka

Specialista na vodovodní baterie představuje Kludi Push - propracovaný koncept ovládání pro sprchy a vany. Proud vody spustíte stiskem ergonomického tlačítka a teplotu upravíte pomocí termostatické rukojeti. Push představuje skutečný uživatelský komfort pro všechny generace a v každé situaci, protože ovládání je tak jednoduché a intuitivní, že to zvládnete i se zavřenýma očima.

Během sprchování nebo koupání by se mnohdy hodilo umět vypnout vodu pouhým stiskem tlačítka. Když máte pěnu na obličeji i na očích, když se malé děti chtějí koupat samy, když si staří nebo hendikepovaní lidé nejsou při ovládání zcela jistí nebo když si jednoduše chcete dopřát více pohodlí při koupeli.

Pro tyto případy nabízí Kludi, specialista na vodovodní baterie z města Menden, ideální řešení. S Kludi Push zapnete a vypnete hlavovou nebo ruční sprchu, boční trysky, popř. plnění vany, nebo přidáte další funkci pouhým stiskem tlačítka. Mechanická tlačítka pracují na podobném principu jako psací pero – jsou mírně vystouplá a při stisknutí lehce a slyšitelně cvaknou, ale nezapadnou. To znamená, že je můžete rychle a s jistotou nahmatat i bez dívání. Rozložení knoflíků si může zákazník při instalaci určit sám. Nabízí se však intuitivní řešení – hlavová sprcha nahoře a ruční nebo tělová sprcha dole. Příslušné funkce jsou zobrazeny ikonami na tlačítkách. Současně mohou být na Kludi Push připojeny maximálně dva spotřebiče, které mohou být spuštěny každý zvlášť, nebo zároveň. 

Pohodlné funkce a skvělý design

Aby byla voda hned při zapnutí příjemně teplá, dá se její teplota nastavit na štíhlé, válcovité termostatické rukojeti. Kludi Push je vybavena bezpečnostní zarážkou při teplotě 38 °C, která chrání před opařením. Když chcete teplejší vodu, stačí použít blokační tlačítko, které má ergonomický tvar houpačky, neboť i zde bylo při navrhování cílem dosáhnout snadné manipulace, aby byl zážitek ze sprchování co nejpříjemnější.

Už z kvalitního designu Kludi Push je možné poznat, že se jedná o spolehlivý mechanický produkt, který funguje zcela bez proudu. V nabídce jsou dvě designové varianty. Elegantní rozety a tlačítka mohou být buď kulaté nebo hranaté v designu Soft Edge, lesklé i s termostatickou rukojetí v chromu. Malý, ale šikovný detail - termostatická rukojeť má nestoupající vřeteno, takže se při používání nevytáčí dál ode zdi – znatelná kvalita, která podtrhuje skvělý dojem z tohoto řešení, které je navíc snadné na údržbu.

Jednoduchá a flexibilní instalace

Kludi Pusch je atraktivním řešením nejen pro novostavby. Jelikož se tento praktický ovládací koncept zakládá na podomítkovém setu pro hrubé stavby Flexx.Boxx, může být dodatečně použit všude tam, kde je Flexx.Boxx zabudovaný. Tato baterie s funkční jednotkou z kvalitní lité mosazi se vyrábí se zárukou kvalitní německé práce, má dlouhou životnost a také velmi dobrý poměr ceny a výkonu.
 

Chytré příslušenství: Hadice Eco

Rovnocenným partnerem pro Kludi Push je nová hadice Eco také od Kludi. Hladká hadice se stříbrným leskem je k dostání v délkách 125 a 160 cm a má jedinečnou schopnost: S pomocí funkce Eco můžete plynule regulovat množství vody v ruční sprše od dvou do 20 litrů. Každý uživatel si tak může upravit sílu proudu vody podle jeho individuálních preferencí. Uživatelsky příjemná je také dvojitá ochrana proti překroucení a jednoduchá údržba hadice.
21.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444