Ovládání alarmu bez obav

Požární detektor- vyhlásí poplach a ústředna alarmu zavolá profesionální pomoc

Požární detektor- vyhlásí poplach a ústředna alarmu zavolá profesionální pomoc

Máte někdy pocit, že moderní doba plná technických vychytávek vás již unavuje nutností používat neustále nové funkce zařízení? Musíte se učit nové způsoby ovládání, pamatovat si nová hesla do aplikací, PIN kódy k bankovním kartám apod.? Straší vás myšlenka, že i doma budete mít složitě ovládaný alarm, který však pro vlastní bezpečí nutně potřebujete? Díky novince Jablotronu, českého výrobce zabezpečovací techniky, již žádné obavy mít nemusíte.

 
Venkovní siréna JA-111A -
při pokusu ji odstranit funguje jako
předsunutý detektor sabotáže.
 
Jednoduché ovládání

Ovládání nového alarmu zvládnou bez problémů i děti. Je totiž jednoduché a srozumitelné. Alarm JABLOTRON 100 se pružně přizpůsobí jak nárokům rozsáhlé firmy, tak potřebám domácností. Zdánlivě neslučitelné požadavky na pružnou velikost a zároveň jednoduchost a srozumitelnost splňuje doslova revoluční systém ovládání. JABLOTRON 100 je prvním alarmem, u kterého okamžitě pochopíte, jak jej používat.

Srozumitelný alarm

K ovládání alarmu slouží panel se stavebnicovou architekturou. Podle velikosti domu a požadovaných funkcí se přesně na míru složí sestava ovládacích segmentů. 

 
Ovládání systému JABLOTRON 100   
Ty umožňují zapínat střežení jednotlivých částí domu, vyslat tísňový signál, nebo ovládat spotřebiče. Segmenty mají jasnou logiku semaforu v podobě zelené a červené signálky. Tento jednoduchý a přitom revoluční princip umožňuje vyhodnotit stav systému jediným pohledem. Dosavadní alarmy stresují své majitele složitostí a nepřehledností. Řešení Jablotronu je srozumitelné, logické a hlavně přesně koresponduje reálným potřebám uživatelů. Stačí jen stisknout požadované tlačítko a přiložit svůj identifikační čip.

Ovládání systému JABLOTRON 100 (viz foto) je usnadněno ovládacími segmenty, které s jednoduchou logikou semaforu ovládají zajištění částí domu (garáž, dílna, celý dům apod.), výstupy, tísňová volání atd. Ovládá se stiskem příslušného segmentu a přiložením RFID karty nebo čipu pro autorizaci.

Mějte přehled o svém domě


Těm, kteří dávají přednost nejnovějším technologiím, přináší JABLOTRON další možnost, jak lze pohodlným způsobem vzdáleně sledovat a ovládat svůj alarm. S novou aplikací MyJablotron můžete ovládat systém JABLOTRON 100 i starší typy alarmů ze svých chytrých telefonů. Již nyní jsou podporovány operační systémy iOS a Android. 

 
Pro více informací o alarmech a ostatní zabezpečovací technice navštivte internetové stránky www.axlelectronics.cz.
06.03.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444