Osm kroků ke kvalitní dřevostavbě

Dřevostavby zažívají v posledních letech zasloužený boom. Rostoucí trh a zájem o stavby na bázi dřeva však přilákaly také množství neseriózních výrobců s podezřele nízkými cenami a zázračnými stavebními systémy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Dřevostavby VESPER HOMES nepoužívají ani zázračný stavební systém a nebudou nejlevnější na trhu. Drží se ale následujících osmi kroků, které vedou ke kvalitním a plnohodnotným domům. Při jejich stavbě budete klidně spát a vaše zdraví se nepodlomí řešením neustálých komplikací.

1) Kvalitní návrh a projekt dřevostavby

Vše začíná a končí u dobrého návrhu a projektu dřevostavby. Tuto fázi rozhodně neuspěchejte a její konec si stanovte, až bude vše skutečně podle vašich představ.

2) Předem jasný harmonogram

Předem specifikovaný časový a finanční harmonogram výstavby je nezbytným základem pro seriózní spolupráci. Veškeré kroky chtějte transparentně a jasně.

3) Pevná cena

Díky technickému zázemí a prefabrikované výrobě cena dřevostaveb VESPER HOMES během realizace nenarůstá o žádné vícepráce ani další položky, které jsou častým neduhem zděných staveb.

4) Know-how

Dřevostavby vyžadují komplexní přístup a dlouholeté zkušenosti zúčastněných profesí, které tvoří celkovou podobu vašeho nového domu, od projektantů po malíře. Proto je vhodné volit firmu, která se na dřevostavby specializuje a má s nimi zkušenosti.

5) Technologie

Pro dřevostavby stloukané na koleni je nejvyšší riziko v lidském faktoru a rozmarech počasí. Preciznost a dřevostavba musí být synonymem. Proto jsou dřevostavby VESPER HOMES vyráběny pomocí nejmodernějších technologií umožňujících maximální přesnost a vysokou efektivitu.

6) Kvalitní materiály

Investice do ověřené skladby dřevostavby s kvalitními materiály rozhodně nebudete litovat. Z hlediska budoucích úspor za energie a vysokého komfortu užívání je výhodné si za kvalitnější materiály trochu připlatit. Pro zázračně levné stavební systémy můžete být průkopníky nebo také pokusnými králíky.

7) Stavba bez starostí a v krátkém čase

Dřevostavby mají jedinečnou vlastnost - nepřipraví během stavby investora o nervy. Dřevostavba VESPER HOMES na klíč trvá 3-4 týdny. Za celý proces plně ručí prováděcí firma a vy nemusíte po večerech řešit, jestli se vám neztrácí ze stavby cihly nebo lešení. Garantovaná je přesná shoda provedení domu s odsouhlasenou dokumentací a individuální specifikací.

8) Záruky a jistoty

Na dřevostavby VESPER HOMES je poskytována záruka 30 let. Jistot v dnešním světě není mnoho, ale cílem pro VESPER HOMES není se pouze svézt na rostoucí vlně zájmu o dřevěné stavění. Snem  zakladatelů firmy VESPER FRAMES s.r.o., která VESPER HOMES dodává, je, aby i za 30 let vedlo oněch uvedených osm kroků ke kvalitním dřevostavbám.
Jestli vás tato cesta k bydlení v dřevostavbě zaujala, věříme, že budete VESPER HOMES spokojeni. Stačí udělat první krok a vydat se na cestu.

06.09.2012 | PR - VESPER FRAMES

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444