Ortopedické matrace Materasso - novinky roku 2015

Matrace Neroli therapy

Matrace Neroli therapy

Tak jako každý rok i letos představila firma Materasso svoji novou kolekci matrací, postelí a lamelových roštů na veletrhu „ Nábytek a bývanie“ v Nitře. Tento rok byl však výjimečný. Firma zde oslavila 20. výročí založení. Vzhledem k délce trvání firmy a jejímu zaměření především na kvalitu patří Materasso v prodeji matrací k jedničkám na trhu.

Společnost Materasso nejenže používá velmi kvalitní pěny, které dováží z Itálie, Španělska, Švýcarska, Německa apod., ale zároveň používá jako jedna z mála v Evropě novou lepící linku s velmi ekologickým lepidlem Simalfa, které je bez zápachu a zdravotně absolutně nezávadné. V nové kolekci nechyběly ani kontinentální postele, které začínají být na trhu stále více žádané.

Matrace, která vás uklidní

Jednou z novinek, která velmi zaujala, je matrace Neroli therapy, která je nejen velmi komfortní a splňuje všechny atributy zdravého spaní, ale přináší i novou dimenzi - aromaterapii. Olej Neroli, který je použit při výrobě pěny, je vyhledáván pro své uklidňující účinky na nervový systém, pomáhá při úlevě od psychického napětí a zlepšuje cirkulaci krevního oběhu. Matrace má na dotek příjemný potah Silktouch prošitý viskoelastickou pěnou. Také 28cm vysoká matrace podporuje celkový luxusní vzhled.
 
Matrace Supreme relax  


Firma Materasso je také výrobcem velmi kvalitních pružinových matrací. Na vysokou poptávku firma zareagovala výrobou nových pružinových taštičkových matrací. K základnímu sortimentu pružinových matrací přibyla matrace Supreme relax, která má opět viskoelastickou pěnu v potahu Greentex. Tuto matraci s výškou 22 cm pořídíte za přijatelnou cenu a s pětiletou zárukou.
K vysoce komfortním matracím, které uspokojí velmi náročné spotřebitele, patří taštičkové pružinové matrace Grand prestige. Tak jako ve všech pružinových matracích, které firma Materasso vyrábí, i v těchto jsou použity pružiny německé firmy Agro, jejíž výrobky se vyznačují vysokou kvalitou. V matracích Grand prestige jsou použity vysoce kvalitní a léty ověřené švýcarské pěny EvoPore HRC a AventO2 a také velmi kvalitní viscoelastická pěna MINDFOAM. Přestože jsou matrace navenek stejné v luxusním potahu Silk touch s všitou línou pěnou, je v nich přece jen rozdíl, a to v počtu pružin. Levnější verze obsahuje pružinový systém s tisíci pružinek a dražší dokonce se dvěma tisíci. Tyto matrace můžeme bez nadsázky označit  jako rehabilitační, protože dokonale podepírají tělo. 
Matrace Grand prestige 
Firma v rámci svého výročí v nové kolekci připravila velmi kvalitní a cenově dostupné matrace, které uspokojí širokou vrstvu spotřebitelů. K takovým matracím patří například matrace Swiss ergoflex, kde jsou použity rovněž vysoce kvalitní pěny - švýcarská pěna EvoPoreHRC a pěna antibakteriální SANITIZED. Matrace je velmi dobrou volbou pro lidi, kteří potřebují nosné, pevnější matrace.

Matrace Swiss ergoflex a Air Spring memory (zleva)
U další novinky Air Spring memory oceníte vzdušnost matrace. Její jádro tvoří spring systém - pěnové pružiny. Matrace je opět oboustranná a vrchní i spodní desku tvoří viscoelastická pěna. Výška matrace je 22 cm a záruka 5 let. Pro lidi, kteří si oblíbili línou pěnu a její specifické vlastnosti, je matrace výbornou volbou.
 
Matrace Polargel superior  

Matrace i pro lidi s nadváhou

Dále stojí za zmínku matrace Polargel superior, kde firma Materasso myslela i na lidi s vyšší váhou. Matraci tvoří velmi nosná pěna Eliocel o hustotě 35 kg/m3 a vrchní vrstvu pěna Polargel - prodyšná, příjemná pěna, která rychle odvádí vlhkost. Je vhodná pro lidi, kteří trpí nadměrným pocením. Je určena pro váhu až 190 kg, což při výšce 20 cm a při pětileté záruce z ní dělá jedničku na trhu v matracích určených pro těžší zákazníky.
05.05.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444