Originální 3D svítidlo pro filmové i sportovní fanoušky

Svítidlo inspirované premiérou Staw Wars 7

Svítidlo inspirované premiérou Staw Wars 7

Máte doma filmového či sportovního fanouška? Je Dora the Explorer oblíbenkyní vaší dcerky a Darth Vader vašeho syna? Hrají si děti rády na superhrdiny? Chystá se váš přítel na premiéru Star Wars? Pak víme, čím potěšíte své blízké na Vánoce.

Oblíbení filmoví hrdinové jim nyní můžou dělat společnost v dětském pokoji každý večer. Potěšte děti originálním dekorativním svítidlem pod stromeček. Vsadíme se však, že takový fotbalový míč nebo svítidla inspirována Star Wars potěší i dospěláka. 3D nástěnná svítidla oživí každou nudnou zeď a budou předmětem obdivu každé návštěvy. 
 
3D nástěnná svítidla jsou žhavou novinkou, kterou seženete opravdu málokde za příznivou cenu. Proto neváhejte a rozhodněte se pro nápaditý vánoční dárek právě nyní!
 
Přítele, který nikdy nevynechá ani jeden zápas svého oblíbeného fotbalového klubu, potěšíte 3D svítidlem ve tvaru fotbalového míče. Navíc jeho zpracování je opravdu efektní! Díky přibalené samolepce s prasklinami vytvoříte na zdi plastický dojem právě vykopnutého míče. Světlem ve tvaru tenisáku zase potěšíte tenisové fandy.

Pro statečné kluky

Světelná síla superhrdinů se prostě nezapře! Nechte do dětského pokoje skrze zeď nakouknout třeba Spidermana. A dejte si dobrý pozor, aby vám zdi neprorazil Thor svým kladivem nebo Hulk svou silnou pěstí!

Pro holky

Chcete překvapit svou dcerku dárkem, ze kterého bude mít velkou radost? Zeptejte se jí na oblíbenou pohádkovou postavičku. Úsměv na tváři holčiček rozzáří Dora the Explorer, jejíž tělo je tvořeno samolepkou, i sněhulák Olaf se samolepkou ledových prasklin.

Pro skutečné filmové fandy

Naprostým skvostem mezi nástěnnými 3D svítidly jsou ta k premiéře Star Wars 7. Všechny filmové fajnšmekry potěší svítidlo Darth Vader, Death Star, R2D2 nebo nějaké jiné z kolekce Star Wars. Ke všem je opět přibalena samolepka prasklin a každé svítí svým specifickým způsobem. Jsou efektní, originální a velice zábavná. Na premiéru do kina míří skoro všichni, s tímto dárkem tedy vedle určitě nešlápnete.

07.12.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444