Okno dokořán

Internorm je nejúspěšnější rakouské značkové okno a společnost patří k největším výrobcům oken a dveří v Evropě. Třetina obratu oken a dveří jde na export. Hlavními exportními trhy této rakouské společnosti je nyní také Česká republika, dále Německo, Švýcarsko, Itálie, Francie, Slovinsko, Maďarsko a Slovensko. Úspěch spočívá ve vysokém inovativním potenciálu, na technice orientované do budoucnosti a na dominantním designu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zde uvedeme, pro vaší představu, menší popis několika základních typů oken, samozřejmě jsou ještě další profily oken. Classic ztvárňuje okno, které má vnitřní i vnější plast bílý. Decor má uvnitř dekorativní fólie a vně bílý plast. Exclusiv je specifický bílým plastem uvnitř a hliníkovým profilem vně. Prestige znamení dekorativní fólii uvnitř a vně je viditelný hliníkový profil. Samozřejmě každé okno má svůj počet typů profilů (uvedených například výše a další, které jsou vyrobeny z plastu, hliníku, ze dřeva nebo jsou vytvořeny z jejich různých kombinací.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tato firma nabízí také jako svůj výrobek dveře, rolety, žaluzie, sklepní okna a další. Hliníkové dveře portAL jsou vyrobeny z korozivzdorného a velmi stabilního hliníku s trvalou práškovou barvou v široké paletě odstínů a s rozmanitými možnostmi provedení tvarů a barev. K atraktivnímu vzhledu přispívají zaoblené profily, sotva viditelná zasklívací těsnění a velký počet ozdobných výplní, mřížek a další.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Dále se zabývá systémy protisluneční ochrany a ochrany proti hmyzu. To je vhodné nejen pro zastínění, zatemnění, pro tepelnou a zvukovou izolaci, ale i pro ochranu proti vloupání. Příjemné je i jeho snadné ovládání. Šikovným zpestřením těchto kvalitních výrobků je i elektrické vyklápění oken, kde vyklápění křídla ovládá elektropohon. Navíc lze rozšířit tento systém o senzorové funkce, jako teplotní regulace, časový spínač, atd. Okna Internorm jsou standardně vybavena kloboučkovými čepy a přídavným bezpečnostním protiplechem. Pro vyšší nároky na bezpečnost je na výběr ze 4 nebo ze 2 ( dle typu okna ) volitelných stupňů bezpečnosti. Přeji správný výběr.
28.05.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444