Přinášíme inspiraci pro váš interiér

Ohlédnutí za veletrhem art & interior 2009

Ve dnech 26.11.2009 až 28.11.2009 proběhl ve Veletržním paláci v Praze 10. ročník výstavy moderního nábytku, designu a architektury art & interior. Poprvé ve své historii se výstava konala společně s přehlídkou exkluzivních automobilových, motocyklových a lifestylových značek nazvanou mmotion 09. Podle ředitele pořádající agentury AC Expo Adama Webera se tak stalo z důvodu zachování prestiže veletrhu a zvýšení spokojenosti vystavovatelů i návštěvníků.

Návštěvníci se mohli pokochat expozicemi kuchyní, například ON2 od společnosti Koryna nábytek, a.s., kterou navrhl mladý designér Ondřej Karpaš.

Koryna ON2

Kuchyně DIZ

Kuchyně DIZ

V sekci design zone stál jistě za vidění následující stolek

Stolek


Inspirovat jste se mohli také nápady pro vybavení obývacího pokoje, například od společnosti Fugu, která navrhuje, vyrábí a prodává originální dekorace interiéru a vinylové samolepky na zeď.

Tree

K vidění byly také domácí sauny


Rozsáhlejší expozici měla na výstavě také společnost TON. Rodiče menších ratolestí jistě okouzlily klasické židle TON v hravém designu.
Židle TON pro děti

Z oblasti svítidel zaujalo české designové studio VooDoo.

Svítidla VooDoo

V předvánočním čase jistě řadu z nás potěší originální papírový světelný betlém VooDoo, který se svojí vkusností a pěkným dárkovým balením v módní lepence může být i zajímavým vánočním dárkem.
Betlém VooDoo

Vedle zastoupení výrobců nábytku, interiérového vybavení a svítidel se na výstavě prezentovaly také výhradní dodavatel programů pro návrhy interiérů, designu, stavebního projektování, stavební architekturu a výrobu nábytku společnost ŠPINAR – software s.r.o. či Skanska Reality a.s.

28.11.2009
  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444