Ohlédnutí za studentskou soutěží "Místo, kde se učím"

Internetový portál BYDLENÍ.CZ oslavil v listopadu letošního roku 15 let svého vzniku. Při této příležitosti  jsme vyhlásili soutěž Místo, kde se učím a vyzvali všechny své studující čtenáře, aby soutěžili s fotografiemi místa, kde se připravují na zkoušky nebo píšou úkoly.

Do soutěže dorazila řada zajímavých a osobitých fotografických příspěvků. Po celkovém zhodnocení nyní víme, že nejvíce studentů jako prostor pro studium upřednostňuje klidné prostředí svého pokoje u psacího stolu. Některým se však nejlépe učí v pohodlné posteli, někteří radši vyrazí studovat do přírody a existují i mnohá méně obvyklá a pozoruhodná místa, kde studenti hledají svůj prostor ke studiu.

Vítězná fotografieVítězové soutěže Místo, kde se učím, o kterých rozhodly hlasy čtenářů, byli vyhlášeni 12. 12. 2012. Hlavní cenu, solární klávesnici od společnosti Logitech, získala fotografie studenta, který se nejraději učí na své oblíbené lavičce. Redakce BYDLENI.CZ navíc udělila speciální cenu za originální komentář k fotografii. Toto ocenění získala jedna ze soutěžících za vtipný dovětek ke své odvážné fotografii zachycující pilné studium na toaletě.

Podívejte se na přehled všech soutěžních fotografií. Všechny příspěvky nás velmi potěšily, děkujeme zúčastněným soutěžícím a hlasujícím čtenářům.
Zveme vás k dalším soutěžím na BYDLENI.CZ

I v další velké soutěži nadále zůstáváme ve studentském prostředí. Zahajujeme velkou hru „Vím a umím 2013" o stylový sedací vak společnosti Wegett.
13.12.2012 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444