Ohlédnutí obrazem

Ještě jednou, tentokrát ve fotografiích nabízíme malé ohlédnutí za letošním ročníkem veletrhu Pragointerier - New Design, který svým návštěvníkům nabídl pestrou přehlídku lákavých možností zařízení interiéru. Inspirujte se s námi v této naší minigalerii.


Lákadel bylo mnoho, takže bylo těžké rozhodnout se, kde začít. My tedy začneme od A. Expozice firmy ABB Elektro- Praga, výrobce zásuvek a vypínačů, zářila příjemným jasem. 


 


Noblesní krása kůže se představila v bohatém sortimentu sedacích souprav v expozici firmy Cuero.


 

 


Elegance a pohodlí - takové posezení nabízí např. firma Cobra, která se specializuje především na čalouněný nábytek k sezení. Přehlídkou krásných židlí zase byla expozice firmy Alex.

  


Jako vždy jedinečná a atraktivní expozice výrobce vestavěných skříní Woodface. Novinkou, se kterou přichází tentokrát, jsou rohové skříně. 



Polštáře, přikrývky a další výrobky firmy Klinmam jsou hřejivé, příjemné a svým složením odpovídají vysokým hygienickým nárokům. Hygieně domácího prostředí zásadně napomáhá i přístroj, který vidíte na "piedestalu" vpravo - je to Hyla, která si právem připisuje přívlastek "víc než vysavač". 



K vaření s Morou přesvědčivě lákala expozice známého výrobce sporáků, originální křesílka značky Wegett plněná polystyrenovými kuličkami zase od pohledu slibovala příjemné spočinutí. 


Autorka fotografií:  Jitka Krčalová

08.02.2005 | sm
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444