Odsavače par KLUGE: Design ve vaší kuchyni

Odsavače par přispívají ke kvalitě ovzduší v kuchyni i celé domácnosti. Navíc se moderní digestoře mohou pochlubit takovým designem, který se stane ozdobou vaší kuchyně.

Design, který digestoře Kluge odlišuje od ostatních


Specialistou na odsavače par a zároveň synonymem kvality a vyspělých technologií je značka Kluge. I jen letmý pohled do katalogu odsavačů této značky nenechá nikoho na pochybách, že se setkáváme s designově vyladěnými kuchyňskými spotřebiči, jejichž výrobci se nechali inspirovat těmi nejnovějšími trendy. 

Výběr těch nejlepších designových lahůdek:
  • výjimečný design lomených hran na nerezové ploše odsavače EDGE, 
  • zaoblená spodní hrana skla u modelu FLOW, 
  • zakulacené rohy a slim provedení čela u odsavače SLIM T-line, 
  • EKO design kapky u digestoře DROP, 
  • teleskopický odsavač s dotekovým ovládáním na skle SLIDE Touch, 
  • hravý „funky“ design odsavače FUSION,
  • „kulatá kostka“ NOBLE.

Funkčnost, diskrétní provoz, originalita zpracování a neobyčejný design

Ruku v ruce s designem jdou i inovativní technologie a použité materiály. K výrobě odsavačů Kluge jsou užívány materiály nejvyšší jakosti  – nerezová ocel, bílé či černé sklo. Za špičkovou kvalitou stojí především výkon digestoří a výrazně nižší spotřeba elektrické energie.

Digestoře Kluge jsou vybaveny základními funkcemi Boost a Odložení konce odsávání. Funkce Boost umožňuje okamžitý přechod k maximálnímu výkonu odtahu v případě aktuální potřeby odsát větší koncentraci par či pachů. Funkce Odloženého konce odsávání umožňuje nastavit přesný čas vypnutí provozu odsavače a například při moderované intenzitě výkonu odvětrat zbytkové páry a pachy i po ukončení tepelné úpravy potravin nebo jednoduše vyčistit a osvěžit vzduch v prostorách, kde předtím probíhala příprava.

Vybrané odsavače Kluge disponují speciálními funkcemi, jako jsou například „Senzor páry s automatickým zapnutím/vypnutím“ u modelu SHIELD. Spotřebič po nastavení automatického režimu sám zapíná a upravuje výkon odtahu a po dokončení přípravy realizuje režim doběhu po dobu nezbytně nutnou k vyčištění vzduchu v kuchyni. Dále je to dálkové ovládání pomocí aplikace v mobilním telefonu s Androidem, kterým budou vybaveny vybrané modely z připravované nové řady odsavačů Kluge. Výrazně také přibude modelů se senzorem páry.

Uživatelé odsavačů par Kluge ocení tichý provoz (Spotřebiče Kluge patří k těm nejtišším digestořím, jenž jsou aktuálně na trhu k mání.) a také snadné, intuitivní ovládání (K dispozici je na výběr mezi mechanickým posuvným, mechanickým tlačítkovým, elektronickým dotekovým - na skle nebo dokonce na nerezu -  i dálkovým ovládáním.)

Odsavač par Kluge není jen vysoce výkonným a plně funkčním kuchyňským pomocníkem, ale také prvkem, který ozvláštní vzhled vaší kuchyně a zajisté přitáhne pozornost.
24.08.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444