Odolné fasádní kazety ze skandinávské oceli

Ze Skandinávie přichází na náš trh novinka v oblasti fasádních systémů. Fasádní kazety Lindab Premium nabízejí nejen atraktivní a unikátní design, ale i vysokou odolnost a dlouhou životnost. Tato nová řada fasádních kazet je inspirována současnou skandinávskou architekturou vycházející z čistých linií a moderního vzhledu.

Fasádní kazety Lindab Premium se vyrábějí přesně na míru daného projektu. Jejich velikost je možné přizpůsobit jakémukoliv projektu, ať se jedná o novostavbu, či rekonstrukci stávajícího objektu. To samé platí i pro výběr odstínu. Je možné volit ze základní nabídky čtyř odstínů v povrchové úpravě PVDF, nebo si navrhnout vlastní odstín vycházející ze škály RAL nebo NCS.

Fasádní kazety byly vyvinuty pro náročné klimatické podmínky. Vyrábí se z vysoce pevné skandinávské oceli tl. 1 mm, která zaručuje životnost po dlouhá léta.

Systém fasádních kazet Lindab Premium zahrnuje všechny potřebné detaily. Linie kolem oken a dveří, ale i rohy jsou navrženy s maximální pečlivostí a citem a společně dodají fasádě elegantní vzhled.

Montáž kazet je díky systému zaklapnutí velice jednoduchá. Jednotlivé kazety jsou vyrobeny s maximální přesností a bez problémů do sebe zapadají.

 

Více informací na: www.lindab.cz

21.07.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444