Odborná média na brněnských stavebních veletrzích

O tom, jaký význam je přikládán Stavebním veletrhům 2003, které ve dnech 13.- 14. dubna probíhají ve všech pavilonech brněnského výstaviště, svědčí i zájem médií zúčastnit se této velké akce v roli vystavovatelů. Zajímalo nás, jaký přínos od své účasti zde očekávají.

U kolegů ze slovenského stánku Jaga Group jsem se dozvěděla: "Našim záměrem je zviditelnit se na českém trhu. Připravujeme
vydávání nového časopisu HOME, který má vycházet od září tohoto roku a rádi bychom s ním získali na českém trhu pevnou pozici."
"Chceme být vidět na trhu, vytvořit si image. Jsme mediálním partnerem evropského fóra, což k naší image rovněž přispívá. Veletrhu se účastní množství konkurentů, proto zde prostě nemůžeme chybět. Velice důležité je také to, že Stavební veletrhy navštěvuje více než 75% našich předplatitelů," prozradil nám Ing. Roman Šlosr z časopisu STAVITEL.
Pravidelně se Stavebních veletrhů účastní i nakladatelství Mise, které vydává dva odborné časopisy - Střechy, fasády, izolace a Interiér stavby.
Paní Mgr. Soňa Forgáčová nám k tomu řekla: "Je pro nás důležité, že se zde setkáváme s lidmi, se kterými už spolupracujeme, stejně jako možnost navázat nové kontakty."

"Jsme tu především proto, abychom prezentovali naše časopisy a informovali návštěvníky o jejich předplatném. Chceme se na trhu zviditelnit," říkají zástupci časopisů Můj dům a Moderní byt.

Institut pro testování a certifikaci (ITC) ze Zlína se zabývá hodnocením výrobků a informováním firem o legislativě, především tedy o povinnostech, které pro jejich činnost vyplývají ze zákonů. Ing. Miroslav Rafaj z tohoto Institutu mluví o důvodech účasti na veletrzích takto: "Našim cílem je v co nejkratší době shromáždit
co nejvíce kontaktů se zákazníky a tady je k tomu jedinečná příležitost."

15.04.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444