Ocenění TOP Panel 2011 pro izolační desku Fasrock L frézovaný

Frézovaná lamela Fasrock L pro zateplení stropů spodem je novinkou v sortimentu izolací ROCKWOOL®. Přináší řešení pro kvalitní zateplení stropů nad sklepními prostory a nad terénem, u kterých je při výběru izolace zapotřebí dbát jak na tepelněizolační vlastnosti, tak na zvukové i protipožární vlastnosti.

Její výhodou je mimo jiné i skutečnost, že v technických prostorech (např. kotelny, garáže) je možné ji ponechat bez další povrchové úpravy a u ne zcela rovných podkladů lamela umožní optické „vyrovnání“ povrchu díky své hraně zkosené o 16 mm pod úhlem 45°.

Fasrock L frézovaný v sobě rovněž spojuje všechny výhody izolací z kamenné vlny ROCKWOOL a je ideální např. pro izolace podlah přízemních bytů umístěných nad studenými suterény. Své kvality potvrdil vítězstvím v soutěži TOP Panel 2011, kterou vyhlásilo na stránkách internetového časopisu Bydlet v panelu vydavatelství Net Press Media ve spolupráci se společností Incheba. Jaké výrobky, technologie, realizace a služby jsou z pohledu uživatelů, obyvatel, bytových a panelových domů nejžádanější? Odpověď právě na tyto dotazy přinesla zmíněná čtenářská hlasovací soutěž.

Samotná soutěž byla rozdělena do čtyř kategorií: vybavení interiéru, exteriér domu (regenerace), služby a realizace. Do čtvrtého ročníku soutěže TOP Panel bylo přihlášeno 43 výrobků, technologií, realizací a služeb určených pro panelové domy. V soutěži hlasovalo celkem 5 602 účastníků.

Izolační deska Fasrock L frézovaný obstála v silné konkurenci, zvítězila v kategorii Exteriér a získala prvenství. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání ocenění proběhlo 18. února 2011 v rámci slavnostního večera veletrhu Pragointerier. Cenu za společnost ROCKWOOL převzala marketingová manažerka Ing. Dana Hochmannová.

Hodnota ocenění pro frézovanou lamelu Fasrock L má pro společnost ROCKWOOL o to větší význam, že o něm rozhodli samotní uživatelé a je výzvou k dalšímu rozvoji. Podrobné informace o izolaci Fasrock L frézovaný najdete na stránkách www.rockwool.cz.
15.03.2011
  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444