Obrazy na míru - nový rozměr pro vaše stěny

Přemýšlíte, jak oživit svůj domov? Nebo čím originálním letos o Vánocích obdarovat své milé? Máme pro vás tip na dárek, který si můžete vybrat zcela podle svého vkusu a navíc z pohodlí domova, kam vám také do sedmi dnů od objednání bude dodán. Využijte nové služby a vyberte si na www.obrazynamiru.cz originální doplněk vašeho domova - Obraz na míru. Obsáhlá databáze zahrnuje více než 20 000 obrazů různých žánrů a námětů.

Jak se v tak široké nabídce obrazů orientovat a najít to, co bude odpovídat vašim přáním? Aby byl výběr na www.obrazynamiru.cz co nejsnazší a pohodlný, je obsáhlá databáze rozdělena do několika kategorií.

Když vím, co chci!

Pokud máte jasno v tom, co by na vámi vybraném díle mělo být zobrazeno, stačí na úvodní straně v políčku HLEDAT zadat libovolné klíčové heslo (např. kůň, pláž, Český Krumlov), podle kterého se vám zobrazí nabídka odpovídajících obrazů.  Nabídku dále může usměrňovat pomocí dalších kategorií uvedených vlevo na stránce:

  • orientace – na šířku/výšku/čtverec/panorama – při kliknutí na jednu nabízenou možnost se vám v konečné nabídce objeví obrazy s vámi zvoleným tématem, které jsou dostupné ve vámi vybraném formátu
  • barva – v nabídce se objeví obrazy s vámi zvoleným tématem (popř. i v konkrétním formátu) s převládající barvou dle vašeho výběru
  • nálada – má být váš obraz veselý, vzbuzující energii nebo melancholický? Stačí kliknout na jednu z ikonek s popiskem a nabídka bude zahrnovat obrazy zohledňující i toto kritérium
  • typ obrazu – kategorie, díky které si můžete nechat vámi zvolené téma vyhledat v provedení detail, grafika, letecký záběr, makro (mikroskopické záběry), poster (plakát), reprodukce (např. slavná malířská díla).
  • umístění – kritérium, podle kterého můžete vybírat vhodné obrazy do konkrétních místností v bytě (na výběru vhodných obrazů pro jednotlivé místnosti se podíleli profesionální designeři)


Všechna výše uvedená kritéria lze k vyhledávání obrazů používat v kombinaci nebo je používat samostatně. Např. mám rád žlutou, vyberu si tedy z nabízených možností barvu obrazu a podle tohoto požadavku se mi nabídka na stránkách vytvoří. Nebo: mám rád žlutou a hledám obraz do kuchyně – zvolím proto žlutou barvu obrazu + umístění – kuchyně.   

Nevím, co hledám, rád se nechám inspirovat…


Pokud uvažujete o obrazu do svého bytu, ale netušíte, jaký by se tam hodil nebo jaký konkrétní motiv vybírat, můžete se nechat inspirovat radami zkušeného interiérového designera Davida Plouhara. Jeho tipy a rady naleznete v sekci PORADNA na úvodní stránce www.obrazynamiru.cz, kde zároveň najdete již výše uvedený odkaz HLEDAT a VYBERTE SI OBRAZ.



Vybráno!


Pokud už jste našli obraz s námětem, který se vám líbí, je třeba ještě zvolit jeho velikost a materiál, na který vám bude vytisknut. Inspirativní tipy, jak velký obraz pořídit, opět najdete v sekci PORADNA.

Rozměr, ale i materiál, na který obraz bude vytisknut, zákazník zvolí po kliknutí na vybraný snímek, kdy se mu zobrazí jeho detail a zároveň další nabídka s možností určení předem nastavených formátů velikosti nebo navolení formátu vlastního. Stejně tak lze velmi snadným způsobem zvolit materiál, na který bude obraz vytisknut. V tu samou chvíli zároveň zákazník sleduje, jak volba rozměru a materiálu ovlivňuje cenu daného obrazu, díky čemuž výběr snímku může uzpůsobit i vlastním finančním možnostem. Pak už stačí jen vyplnit údaje nutné k doručení obrazu, zvolit způsob platby a kliknout na KOUPIT OBRAZ.

Dovoz až domů!


Obrazy objednané na www.obrazynamiru.cz jsou vytisknuty, opatřeny rámem (v případě obrazů na plátnech) a dodány objednavateli do sedmi pracovních dnů.
29.10.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444