Oblečte stěny do nového

Ještě než se pustíte do velkého vánočního úklidu, zvažte, zda byste ve vašemu interiéru neuvítali nějakou výraznější změnu. Nemusíte proto nakupovat nový nábytek či interiér složitě přestavovat a vynalézat nová řešení celého prostoru. Zaměřme se tentokrát na stěny místností. Pocit svěží novosti a zásadní změnu atmosféry mohou totiž do vašeho bydlení snadno přinést nové tapety.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Tapety se opět těší velké oblibě, výrobci nabízejí nepřeberné množství dekorů, které se hodí do nejrůznějších prostorů a vybrat si může každý podle svého vkusu. Díky novým materiálům a technologiím tapety nejenže umožňují zajímavé estetické obohacení interiérů, jsou také praktickým řešením. Např. kvalitní vliesové tapety mají speciální podklad, díky němuž se lepidlo nanáší jen na stěnu. Jejich snadná aplikace probíhá za sucha, navíc jsou stálobarevné, omyvatelné a snadno se také odstraňují, pokud se rozhodnete je vyměnit.

Po úspěšných kolekcích tapet Contzen, Contzen II a Contzen Papers z dílny světoznámého návrháře Larse Contzena přichází na trh zbrusu nová kolekce designových tapet Lars Contzen 3.

Tyto tapety jsou navrženy pro použití v moderním interiéru a hodí se jak do domácnosti, tak do reprezentativních prostor firem. Nová kolekce nabízí moderní geometrické vzory, vzory s 3D efektem a širokou barevnou škálu pro vzájemnou kombinaci. Můžete zvolit jakékoli řešení, vždy vtisknete svému interiéru osobitý styl. Všechny tyto tapety jsou samozřejmě vliesové, nejvyšší kvality. Inspiraci pro jejich použití můžete najít ve fotogalerii obchodu Tapety a dekorace.

Ne každému ale vyhovují moderní designové vzory tapet a ne do každého interiéru jsou vhodné. Bohatý výběr dekorů přináší také nová kolekce tapet Flock 3, která kombinuje klasické a moderní vzory. Samozřejmě i v tomto případě se jedná o tapety nejvyšší kvality na vliesovém podkladu.


Možná ale nechcete tapetovat celý pokoj, chcete ho jen něčím ozvláštnit. Pak je tu nabídka samolepicích dekorací. Z nabídky obchodu Tapety a dekorace vybíráme nové samolepicí dekorace na zeď Wall Art Design. Upozorňujeme na ně proto, že mají ještě něco navíc - u těchto dekorací máte možnost vybrat si barvu podle vašich představ přímo pro váš interiér.


Kamenný a internetový bchod Tapety a dekorace svoji širokou nabídku neustále obohacuje a pokud má zákazník specifické požadavky, zajistí vám zde i výrobu dekorací podle individuálního přání.

 

03.01.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444