Objevte kouzlo zimní zahrady s firmou HZB s.r.o.

Pořiďte si zimní zahradu a vychutnávejte si tak přírodu v jakémkoliv počasí i roční době! Zimní zahrady rozšíří váš obytný prostor a umožní vám tak trávit svůj volný čas ve skutečně příjemném prostředí. Splnit vaše představy o tom, jak by měla vaše zimní zahrada vypadat, vůbec není těžké. Stačí se pouze obrátit na odborníky z firmy HZB s.r.o., kteří mají s projektováním i s realizacemi zimních zahrad velice bohaté zkušenosti.

Zimní zahrada vypadá nejen naprosto skvěle a stane se ozdobou vašeho domu, ale také je velmi praktická. Využívat ji totiž můžete k řadě činností. Zimní zahrada se perfektně hodí např. pro pěstování rostlin, může vám posloužit jako slunný ateliér, pracovna, jídelna anebo ji můžete využívat jako prostor pro vaši relaxaci. Zimní zahrady se také často používají k zastřešení venkovních bazénů. Projekt zahrady je proto dobré vypracovat přesně podle toho, jak byste ji využívat.


Projekt zimní zahrady na míru vaši představám
Firma HZB s.r.o. se při navrhování zimní zahrady vždy snaží svým zákazníkům vyjít maximálně vstříc. Velkou výhodou je, že zimní zahradu lze nejen zahrnout jako součást projektu rodinného domu, ale přistavit ji můžete také kdykoliv dodatečně. Zvolit si můžete např. zimní zahradu s jednoduchými geometrickými tvary, stejně jako je možné mít zimní zahradu se složitější a efektnější konstrukcí.
 
Hliníkové zimní zahrady perfektně odolají rozmarům počasí
Pokud byste chtěli zimní zahradu, která bude opravdu odolná, je pro vás ideálním řešením hliníková zimní zahrada, která se vyznačuje vysokou životností. Hliníkové profily jsou vysoce kvalitní, odolné a mají velice dobré statické vlastnosti. Hliníková konstrukce je nejvyšší třídou v provedení zimních zahrad a vyznačuje se také výbornými izolačními vlastnostmi. Zahrada s hliníkovou konstrukcí má oproti plastové zejména tu výhodu, že nepodléhá rozmarům počasí a teplotním výkyvům.



Zimní zahrady Zenyd – luxus i pocit volnosti zároveň

V případě, že toužíte po opravdu luxusním pocitu ve vaší zimní zahradě, zajisté vás nadchnou zimní zahrady Zenyd s elektricky posuvnou střechou. Vhodné jsou nejen pro zvětšení obytného prostoru vašeho domu, ale také se skvěle hodí pro zastření teras restaurací. Posuvná střecha zimních zahrad Zenyd je také ideální variantou pro zastření venkovních bazénů. Se zimní zahradou Zenyd budete moci být na čerstvém vzduchu, kdykoliv budete chtít a pokud začne pršet, můžete ji opět zastřešit pouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovládání.

09.09.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444