OFFICE&LIFE - ročník druhý

Ode dneška až do soboty se prostory pražského Veletržního paláce stanou dějištěm 2. ročníku specializované výběrové výstavy kancelářského nábytku, vybavení a doplňků, kancelářské techniky, potřeb, služeb a řešení OFFICE &LIFE.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Výstava OFFICE & LIFE se stala jedinečnou příležitostí pro společnosti vyrábějící, prodávající či dovážející kancelářský nábytek a doplňky, nebo kancelářskou techniku světoznámých značek, představit se v kvalitní společnosti odborné veřejnosti a dalším zájemcům. Akce se již v průběhu  loňského a předloňského nultého ročníku setkala s živým zájmem ze strany architektů i developerů, kteří sem přicházeli čerpat inspiraci a nápady i navazovat nové kontakty a projednávat možnou spolupráci.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Čisté funkcionalistické prostory Veletržního paláce navozují odpovídající atmosféru pro prezentaci moderního vysoce funkčního a variabilního nábytku, který je nezbytnou složkou pro vytváření příjemného a podnětného pracovního prostředí. To, jak se cítíme na svém pracovišti, samozřejmě předznamenává naše pracovní výsledky a toho si je každý dobrý návrhář a designér či architekt dobře vědom.
Ve vytříbených expozicích téměř třiceti zúčastněných společností se v letošním roce na ploše 1.420 m2 objeví nejen prvky vybavení klasických kanceláří, ale také kanceláří domácích. S prací doma se s rozvojem počítačové techniky a komunikačních technologií setkáváme stále častěji. Návrháři a výrobci kancelářského nábytku se na tyto moderní tendence zodpovědně připravují, což budou mít příležitost návštěvníci Veletržního paláce osobně posoudit.

Renomované domácí i světové značky se návštěvníkům představí také v rámci letošního nového projektu, který organizátoři nazvali Designbox. Své novinky, efektně nasvícené v černých oddělených boxech, předvádějí kromě jiných například společnosti Ahrend Central & Eastern Europe, Akit, Kinnarps, Ranný Architects, Prowork, Scandium, Top Office a Vasa.
Vhodný, ergonomický, účelně nastavitelný a pohodlný nábytek pro kancelář nebo domov, stejně jako nejmodernější technické vymoženosti výrazně usnadňující kancelářskou práci, naleznou na letošní výstavě OFFICE & LIFE nejen milovníci high-tech designu, ale i příznivci klasických kancelářských interiérů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Výběr nejvýznamnějších a nejdůležitějších firem z oboru zaručuje právě probíhající výstavě OFFICE & LIFE vysokou kvalitu a úroveň, která se již stala u akcí pořádaných v reprezentativním prostředí Veletržního paláce společností AC EXPO s. r. o.  samozřejmostí. Organizátoři chtějí i výstavou OFFICE & LIFE dále rozvíjet tradici špičkových výběrových výstav, zahájenou před pěti lety zorganizováním prvního ročníku komplexu výstav art & interior. Zajímavostí letošní akce je zatemnění celé Velké dvorany (nový experiment organizátorů), černé koberce, černé boxy expozic a přímé osvětlení jednotlivých exponátů, vytvářející vystavujícím společnostem působivý rámec, který podporuje výjimečnou image této akce.

Také k letošní výstavě OFFICE & LIFE je vydán celobarevný dvoujazyčný (čeština, angličtina) katalog formátu A 4 v rozsahu 140 stran. Tato publikace by se měla stát celoročním průvodcem pro všechny, kteří hledají nové nápady, moderní řešení a inspiraci pro utváření svého pracovního prostředí.

17.02.2005 | Tisková zpráva
  • AC EXPO s.r.o.

    AC Expo nabízí výstavní prostory Veletržního paláce Národní galerie v Praze. AC Expo se úspěšně etablovalo i v roli pořadatele veletržních akcí. Podílí se na organizaci komplexu řady výběrových výstav.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444