O co si děti píšou Ježíškovi?

www.cihlicky-pro-deticky.cz

www.cihlicky-pro-deticky.cz

Vánoce jsou především o dětské radosti. To vědí i firmy, které se specializují na hračky. Z jakých vánočních tipů tedy letos můžete vybírat?

Víceúrovňová vláčkodráha pro malé i velké kluky

I letos Ježíšek dostal spoustu dopisů, ve kterém si děti přejí dřevěné hračky. Opravdu, tyto tradiční hračky zažívají návrat a mezi dětmi získávají na stále větší oblibě. Nejen mezi kluky (Nemáme pravdu, tatínci?) je velmi žádaná dřevěná vláčkodráha. Při jejím shánění se však laik může v nepřeberné nabídce na trhu lehce ztratit. Na co bychom se měli zaměřit? 
 
Co si děti na dráze cení nejvíce? Délky! Pořádná vláčkodráha musí být dlouhá, abychom mohli vymýšlet různé druhy zatáček, kopečků a neočekávaných překážek. Víceúrovňová vláčkodráha z eshopu Hračky Ijáček zaujme svým počtem dílků (129!), bohatým příslušenstvím, jako jsou značky, domečky, autíčka, panáčci a stromky, a velice příznivou cenou.
 
Díky ceně, která je nejlepší na trhu (Ověřte na heureka.cz či zbozi.cz.), tak vláčkodráha aspiruje na pozici nejprodávanější vláčkodráhy těchto Vánoc. 
 

Dřevěné designové domečky

Každá holčička si přeje pro svou panenku opravdový domeček, kde by se panenky mohly česat, oblékat, dopřávat odpolední kafíčko a povídat si s kamarádkami. 
 
Na Vánoce je tak můžete potěšit domečkem s kvalitním designem i zpracováním. Eshop Hračky Ijáček nabízí nejen dřevěné domečky pro panenky, ale také značkové domečky Barbie, Lego s veškerým bohatým příslušenstvím. Pokud hledáte skutečně něco unikátního, prohlédněte si ručně malované dřevěné domečky Le Toy Van. Očarují váš detailním zpracováním, funkčností i výbavou. Vybírat můžete z chaloupky, rodinného domečku nebo dokonce 4patrového věžáku. U všech domečků lze otevírat okna, okenice nebo dveře. 

Eshop Hračky Ijáček 

Vybírejte i další hračky u specialisty na originální hračky všech druhů za skvělé ceny. K vánočním tipům patří především:
 
  • dřevěné hračky - vláčkodráhy, dřevěné domečky a motorické hračky
  • interaktivní hračky pro nejmenší i starší děti - zábavné hračky do vody, chodicí a mluvicí panenky, robotické hračky, poníci, pejsci
  • kreativní a výtvarné hračky - origami skládačky, malování třpytivým pískem, návrhy vlastních vzorů látek a oblečení, tvorba vlastních polštářů 
  • exkluzivní zboží - jedinečné Lego stavebnice, originální nevšední dárky, novinky

Obří stavebnice Cihličky pro dětičky

Chcete v dětech rozvíjet kreativitu a schopnosti? Darujte jim konstrukční stavebnici, se kterou budou moct postavit vše ve skutečné velikosti. Česká obří stavebnice "Cihličky pro dětičky" zaujímá jedno z předních míst ve své kategorii, získala prestižní ocenění "Správná hračka" a pod vaším vánočním stromkem bude jistě megadárkem číslo jedna.

Princip stavby z velkých lehkých kostek je tak jednoduchý, že jej pochopí i dvouleté dítě. A znáte přece tu dětskou radost - postavit vysokou věž a zbourat, postavit a zbourat…

Postavíme věž. Zbouráme. A znovu a pořád!

Vzpomínáte, když jste si v obýváku stavěli svůj první bunkr ze židlí, dek a polštářů? Takové dobrodružství můžou zažívat i vaše děti. Stavění z cihliček skýtá nespočet možností. Věříme, že i vás stavění vysokých věží, mostů, domečků, hradů, pevností nebo bunkrů chytne a ke svým dětem se rádi přidáte. Kreativní děti určitě vymyslí další zajímavé realizace. Můžou si například hrát na kuchaře nebo farmáře. Protože se jednotlivé cihličky dají spojovat pomocí spojek a tak vytvářejí delší překlady a trámy, lze z cihliček snadno vybudovat širokou pec na pizzu, kuchyňskou linku, lavičky, židličky, prodejní stánek a také stáje a ohrádky pro zvířátka. Při troše fantazie si poradíte i se sochami, roboty, zvířátky, autobusem, vlakem, lodí nebo kombajnem.

Přelézat, přeskakovat, schovávat se

Cihličky v dětech rozvíjejí motoriku a pohybové dovednosti. Pomozte jim sestavit balanční dráhu se všemi překážkami, prolézací bránou a tunely. Nechte je prozkoumávat bludiště nebo jim vytvořte fotbalové hřiště s brankami. Za hezkého počasí najde stavebnice své uplatnění také venku. Z cihliček můžete vybudovat slalomovou dráhu pro kola a odrážedla nebo uspořádat běžecké závody se zábavnými překážkami.
 
Aby rodič dokázal stavebnici naplno využít, ve spolupráci se zkušeným pedagogem z mateřské školy vznikla metodika, která obsahuje přes 30 základních tipů, jak si s cihličkami hrát a rozvíjet dětský potenciál. Je to názorný návod pro učitele a rodiče s popisy staveb a činností doplněných fotografiemi. Tento dokument je volně ke stažení na oficiálním webu cihliček www.cihlicky-pro-deticky.cz.

Základní sada obsahuje 24 kostek, každou o rozměrech 35 x 17,5 x 11,5 cm a nosnosti minimálně 30 kg (V zátěžových testech unesla i 100kg!). Lehkost a odolnost kostek jsou zajištěny speciálním kříženým kartonem s protiskluzovým ochranným lakem s důmyslnou konstrukcí a vnitřními výztuhami. Cihličky jsou vyráběny v České republice a k jejich výrobě se používají výhradně přírodní netoxické materiály. Díky tomu s jistotou splnily přísné limity chemických atestů pro hračky a řadí se k ekologickým hračkám.
 
Cena: Sada 24 kusů cihliček: 1 290,- Kč vč. dopravy a DPH

Dřevěná kuchyňka od firmy KidKraft Uptown Espresso 

Holčičky chtějí být jako jejich maminky, proto se rády pohybují v blízkosti maminčiny zástěry, pokukují jí pod rukama a přály by si taky samy něco vyzkoušet. 
 
Proto jim radost pod stromečkem udělá dětská kuchyňka s celou škálou funkčních doplňků. Holčičky můžou upéct koláč v troubě, ohřát oběd v mikrovlnce, schovat zeleninu do lednice a samozřejmě umývat nádobí ve dřezu. Všechna dvířka spotřebičů i skříněk jsou otevírací, do úložného prostoru na dřezem si schovají všechny talířky a hrníčky. Díky prostorné odkládací ploše si budou připadat jako v opravdové kuchyni. Nic už tak nebrání, aby své kamarádky pozvaly na “kafíčko” a třeba si společně upekly něco dobrého. 
 
Nyní za akční cenu 5 299,- Kč 
 

Dětské odrážedlo Goliath 6 v 1 od španělské firmy Injusa 

Odrážedlo potěší nejen vaše nejmenší, ale zároveň i vás. Je bezpečné a dítěti poskytuje potřebnou oporu během samostatného pohybu. Multifunkční odrážedlo bude skvělou hračkou, pomocníkem i ideálním prvním dopravním prostředkem pro vaše dítě. 
Nyní za 1 399,- Kč

 

Trampolína

Co může být zábavnějšího pro neposedné děti než trampolína? Trampolínu AGA sport top 180 cm, nabízenou barvě modré a zelené, můžete díky rozměrům umístit nejen na zahradu, ale i do obytných prostor.
Akční cena 2 199,- Kč
 
Eshop Světproděti.cz se specializací na trampolínové sety a doplňky k trampolínám nabízí široký sortiment zábavných hraček pro děti. Vybírat můžete z elektrických autíček, dřevěných hraček, odrážedel, tříkolek, houpaček, domečků a mnoho dalšího.
04.11.2015 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444