Nový vstup do areálu brněnského výstaviště

Pavilon G2 se zařadí mezi nejnavštěvovanější díky novému vstupu na výstaviště z ulice Hlinky. Výstavba kryté lávky dle návrhu ateliéru Rudiš – Rudiš byla zahájena v únoru a vstup bude slavnostně otevřen na Stavebních veletrzích Brno 2007, které proběhnou ve dnech 17.-21.4. 2007.

V pavilonu G2 budou v letošním roce umístěny nomenklatury – dveře, schodiště a část oboru oken. Konkrétně to jsou výrobci jako Sapeli, Kronodoor CZ, Šimbera, PK Bohemia, VP Trend a mnoho dalších. Právě těmto firmám by měl nový vstup zajistit daleko masivnější účast návštěvníků v jejich expozicích. 


Stavební veletrhy Brno navštíví až 25 000 návštěvníků denně, díky tomu bývá brána č. 1 velmi vytížená.  Nový bezbariérový vstup z ulice Hlinky nabídne rychlé a bezproblémové odbavení díky novému prostoru pro registraci, které může obsluhovat až 9 osob najednou a dvěma eskalátorům do přízemí pavilonu“, uvedl David Pokorný, PR manažer Stavebních veletrhů Brno. 


Výhodou je rovněž návaznost na tramvajovou linku č. 1 z brněnského hlavního nádraží, která bude mít přímo u nového vstupu zastávku. Tak jako v minulých letech mohou návštěvníci použít vstupenku na veletrh zároveň jako jízdenku na MHD. 


Více informací o Stavebních veletrzích Brno na www.stavebniveletrhybrno.cz.


        


 


 

29.03.2007 | Tisková zpráva - BVV
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444