Nový multifunkční vysavač ART by Miele

Úklid v domácnosti dosáhl nových dimenzí. Po melancholii žádná stopa, na její místo vstupuje atraktivita. V každém případě to platí pro všechny, které nový ART. by Miele oslovuje svou individualitou: s tímto přístrojem Miele pozvedlo péči o podlahu na novou úroveň a současně vznikla nová produktová kategorie – designový kousek pro rychlý občasný úklid. Na českém trhu bude mít ART. by Miele premiéru v rámci pražského veletrhu art & interior ve dnech 3.-6.4.2003.

Za ART. by Miele stojí multifunkční vysavač, který spojuje funkčnost a vysoké využití s atraktivností a neobvyklým vzhledem. Firma Miele splňuje svým řešením stoupající nároky zákazníků na designově orientovaný a inovativní vysavač, u kterého se klade důraz na moderní životní styl. Nový koncept spojuje tyto požadavky a představuje přístroj, který je vždy po ruce a zároveň poslouží i jinak, než pouze na vysávání podlahy.
Na začátku tohoto konceptu stál požadavek na jednoduchou a pohodlnou obsluhu. U vysavače se zároveň kladl důraz i na dobrý design a atraktivní barvy. Výsledkem jsou čtyři modely v různých barevných provedeních: „Black Mystery“ v černém plastu, hnědý „Hot Chocolate“ a pistáciově zelený „Mojito“ – oba v metalíze. Nejluxusnějším modelem je „Red Roses“, pracující s motivem červených růží a s povrchem vyrobeným speciální náročnou metodou.
Nový koncept ART. by Miele obsahuje kromě nezaměnitelného designu i kompaktní sílu a jemnou techniku. V přístroji se tak kombinují různé funkce: na jedné straně je vysavač vhodný pro vysávání různých podlahových povrchů, ale díky flexibilní sací hadici na násuvné trubici je možné pohodlně vyčistit i další povrchy, jako např. počítačovou klávesnici, závěsy nebo nepřístupné rohy. Součástí vysavače je také další příslušenství, upevněné na přístroji: hubice pro vysávání spár a pro vysávání čalouněného nábytku, které jsou tak hned po ruce.
Kompaktnost ART. by Miele umožňuje mnohostranné využití a oslovuje různé skupiny uživatelů. K těmto patří zvlášt designově orientovaní, moderní mladí lidé, jednočlenné nebo dvoučlenné domácnosti, které potřebují relativně malý přístroj. Také rodiny s malými dětmi rychle ocení kompaktnost a okamžitou možnost použití: pokud například děti při snídani nadrobí, drobky se rychle a jednoduše zlikvidují. ART. by Miele, jeho flexibilita a nízká hmotnost, kterou nese prakticky sám, je ideálním řešením také pro starší lidi.
Správná a efektivní péče o podlahu závisí do značné míry na technice. Podlahovou hubici u těchto vysavačů použijete na textilní i tvrdé podlahové povrchy. Přitom se hubice nemusí přepínat, protože se za ní a sacím kanálem nachází gumový náustek. Díky němu se sací síla dostává koncentrovaně k podlaze. S ART. by Miele se i velmi lehce manipuluje. Je vybaven dvěma velkými pojezdovými kolečky vzadu a dvěma malými vpředu, které mají osu otáčení 360°.
Pod pláštěm oceněným za design pracuje motor s maximálním výkonem 1000 W. Trubice, teleskopická trubice z nerezu i ergonomicky tvarovaná rukojeť v barvě přístroje tvoří nezaměnitelný design přístroje.
Všestrannost multifunkčního vysavače je podtržená kombinovanou hubicí s flexibilní sací hadicí – tím je možné vysát drobky ze stolu i různá nepřístupná místa.
Design a funkčnost se u ART. by Miele ideálně kombinují. Díky své velikosti se jednoduše skladuje, dobře poslouží i jako designový prvek v místnosti.
23.04.2003 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444