Nový katalog 2011 od Euroline Bohemia

Nejprodávanější rodinné domy

Společnost Euroline Bohemia svým novým katalogem pro rok 2011 opět příjemně překvapila. Katalog  756 projektových řešení rodinných domů, který stavebníky potěší obsahem i širokou nabídkou domů. Euroline Bohemia, která se od roku 1998 zabývá především projektováním rodinných domů, reaguje na přání svých klientů a také na dobu, ve které se nachází.

Obsah a nabídka katalogu je skutečně zajímavá. Euroline opět rozšířila svou nabídku domů o 22 novinek - především  oblíbených bungalovů, kterých je už v katalogu 116 typů. A nezapomněla ani na Vily, které jsou stále vyhledávanější – zvláště do městských a příměstských částí. Další novinkou, které reaguje na požadavky současnosti, je nabídka základního domu ve variantách: odolný dům, nízkoenergetický a pasivní dům.

Odolný dům

Sledujeme stále častěji, jak se globální klimatické podmínky mění. Přírodní katastrofy, záplavy, vichřice se stávají naší každodenní realitou.

Výstavba rodinného domu je v našich podmínkách většinou celoživotní investicí. Rodinný dům stavíme na několik desetiletí. Z těchto důvodů zařadila Euroline Bohemia do své nabídky  ODOLNÝ DŮM, který  vychází ze základní nabídky, ale svojí odolností vysoce převyšuje požadavky dnešních norem a legislativy na našem území. Klient, který chce investovat do  větší bezpečnosti vůči extrémům počasí určitě nezaváhá a na základě speciální objednávky si nechá vypracovat od Euroline variantu katalogového rodinného domu se zesílenými stěnami a konstrukcemi odolnými vůči  větru, sněhu, zemětřesení nebo ohni.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nízkoenergetické a pasivní domy

Slovo energie se dotýká každého z nás. Zdroje energií jsou omezené a proto jejich cena neustále stoupá.

Energie, která je ekologicky nezávadná a zároveň za ni neplatíme, je energie, kterou nám poskytuje Slunce. Právě mezi domy, které se snaží v co největší míře využít sluneční energii patří nízkoenergetické, pasivní domy a aktivní domy. Firma Euroline hledá optimální řešení pro svoje klienty a nabízí základní katalogový projekt také ve variantách nízkoenergetického i pasivního domu.

Hranice spotřeby energie na vytápění v nízkoenergetickém domě nepřesáhne 50 kWh/m2 za rok. Hranice spotřeby energie na vytápění v pasivním domě nepřesáhne 15 kWh/m2 za rok. Vzhledem k tomu, že spotřeba energie závisí také na lokalitě, kde se daný dům nachází, a u katalogového domu není známo, kde bude klient svůj vysněný dům stavět – nabízí Euroline  dům ve variantě pasivního nebo nízkoenergetického domu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Další novinkou je Aktivní dům

Společnost Euroline Bohemia, jako lídr na trhu s rodinnými domy, si uvědomuje svou odpovědnost k životnímu prostředí a ve spolupráci s dalšími renomovanými společnostmi v oblasti přináší další  novinku  - rodinný dům AKTIV.

Dům AKTIV je aktivní ve spotřebě energie, to znamená, že v průběhu kalendářního roku více energie vyrobí než spotřebuje! Aktivně se chová k provozu domu díky inteligentnímu systému řízení, který kontroluje a plně automaticky řídí topení, chlazení, výměnu čerstvého vzduchu, osvětlení, kamerový a zabezpečovací systém, spouštění a zvedání žaluzií podle potřeby denního osvětlení a insolace. V exteriéru vám osvítí zahradu, otevře vstupní garážová vrata a díky automatickému závlahovému systému udržuje zahradu vždy zelenou. V neposlední řadě umožňuje aktivní  způsob života tím, že šetří Váš čas a zcela automaticky za vás řídí provoz celého domu.

Společnost EUROLINE BOHEMIA spol. s r.o. se sídlem v Brně má 34 obchodních zastoupení po celé ČR a nabízí již celkem 756 projektových řešení rodinných domů.

Více informací www.euroline.cz

03.05.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444