Nový design pro vypínačový program Gira E3

Vypínačový program Gira E3 přichází s novou uměleckou formou a samostatnou paletou barev, které vyzařují harmonii a uvolnění. Pomocí systému barev NCS byla vyvinuta exkluzivní kolekce teplých odstínů šedé a hnědé. Jemné kontury jako i povrchy krycích rámečků Soft touch dodávají moderní technice budov dobový i příjemný vzhled. Z kombinace nosných rámečků a vložek v antracitové nebo čisté bílé barvě s různými krycími rámečky vzniká množství individuálních variací designu.

Kulatý tvar, přesné kontury

Konstrukce vypínačové řady Gira E3 kombinuje jasné a jemné harmonické formy s technickou přesností. Dvoudílná konstrukce nosného rámu a horního rámu poskytuje neobvyklý vzhled a umožňuje kreativní kombinace barev a povrchových úprav.

Krásné kombinace

Kombinace nosného rámu a vložek v antracitové nebo čistě bílé lesklé s jiným krycím rámečkem umožňuje pestrou škálu kombinací. Od čistě bílé puristické přes neutrální šedou, teplou béžovou až k hnědým tónům a modrošedé a šedo-zelené. Nosný rám, odpovídající barvě vložek: antracit nebo čistě bílé. Barevné krycí rámy mají matný soft-touch povrch – design, který apeluje na všechny smysly.

Krásné a inteligentní

Společnost Gira nabízí řadu produktů, se kterými je elektroinstalace v domě prostě chytřejší. Přes 300 funkcí Gira systému 55 lze integrovat do rámečků řady Gira E3 - pro větší pohodlí, energetickou účinnost a bezpečnost, od vypínačů, zásuvek a dveřních telefonů přes audio systémů až po řešení pro inteligentní řízení budov.

 
16.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444