Nový bytový areál Boloňská

Nejlevnější byty evropské kvality v Praze

O nových bytech v Praze panuje mýtus, že je nelze pořídit pod 29.000 Kč za m2, a to při zachování jejich vysoké kvality. Nový bytový projekt firmy Ekospol – Bytový areál Boloňská – však tento mýtus boří. Cena bytů, které se budou nacházet v nádherném prostředí Prahy 10 nedaleko Hostivařské přehrady, se totiž pohybuje již od 26.000 Kč za m2 (jedná se o byty 1+kk až 4+kk).

Výjimečnost projektu povrzuje i fakt, že standard bytů je srovnatelný s jiným, velmi úspěšným projektem firmy Ekospol „U Hostivařské přehrady“, který byl rozprodán ještě před kolaudací – a to byty „U Hostivařské přehrady“ stály od 29.000 Kč za m2!


V ceně bytu je sklípek umístěný v suterénu, již v základním standardu bude v bytech připravena kabeláž pro montáž zabezpečovacího zařízení s možností připojení k pultu centralizované ochrany, obložkové zárubně, ve všech pokojích koberce, keramická dlažba v prostoru kuchyňských koutů, v předsíni, koupelně a WC, protipožární vstupní dveře, ústřední deskové radiátory s termostatickými ventily, v koupelně otopné žebříky, vysoce kvalitní finské vodovodní baterie ORAS, společná televizní anténa, elektronický vrátný, domácí telefon, kabelová televize, telefonní přípojka a vysokorychlostní internet.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

O projekt je mimořádný zájem. „Měsíc před spuštěním prodeje a cca měsíc po zprovoznění webové stránky s informacemi o bytovém areálu Boloňská jsme zaregistrovali více než 200 předběžných zájemců,“ říká tiskový mluvčí Ekospolu Karel Zeman.
Velkou roli samozřejmě hraje i lokalita projektu – disponuje nejen kompletní občanskou vybaveností (nákupní centrum přes ulici, běžné služby, mateřská a základní škola, nedaleko jsou velká nákupní a zábavná centra – Village Cinemas, nákupní park Hostivař) a výborným dopravním spojením (autobusové spojení na metro trasy A „Skalka“ a  C „Háje“, nedaleko Jižní spojka), nýbrž i zcela mimořádnými možnostmi trávení volného času (nádherné okolí s Hostivařskou přehradou a lesoparkem, golfové hřiště, squashové centrum apod.).

Tak jako u ostatních bytových projektů firmy Ekospol, i u bytového areálu Boloňská lze využít mimořádných podmínek financováníHypotéku Ekospol. Jedná se o nejvýhodnější hypotéku na českém trhu, kdy nedochází k navýšení základní ceny bytu, ke koupi bytu stačí pouze záloha ve výši 30.000 Kč, měsíční splátky se pohybují od 3.800 Kč a úrokové sazby jsou velmi nízké.

Související stránky: www.ekospol.cz
05.09.2005 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444