Novinky, zajímavosti, moderní design i klasika

Nejdražší postel na světě, přenosná vodní lázeň, kterou je možné nainstalovat např. v obývacím pokoji, vodní postel kombinovaná s pevným lůžkem, ale také inteligentní záclony či záclony pohlcující elektromagnetické záření - to je jen výběr z novinek a zajímavostí, se kterými se budou moci seznámit návštěvníci letošního ročníku veletrhu Tendence, který se v PVA Letňany bude konat ve dnech 6.-9.října.

 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Vedle těchto atraktivních novinek přinese veletrh Tendence mimořádně širokou nabídku klasického nábytku, který bude prezentován na téměř dvojnásobně veliké výstavní ploše oproti loňskému roku. V této sekci se představí čeští výrobci nebo dovozci stylového nábytku např. z Anglie a Indonésie.


V nabídce vystavovatelů se odrazí rovněž stále se zvyšující zájem spotřebitelů o čalouněný a sedací nábytek. Rozsah, v němž bude na tomto našem největším veletrhu interiérů k dispozici, uspokojí nejrozmanitější vkus a potřeby zákazníků.

Pro všechny, kteří řeší otázku malé kuchyně je připravena soutěž o nejlépe realizovanou maloprostorovou kuchyň. Řada výrobců kuchyní zde překvapí rozmanitými materiály, styly a nápady, jak si poradit s malým prostorem, který má pro toto důležité místo k dispozici většina našich domácností. 
Pestrou a přitažlivou nabídku na veletrhu Tendence objeví rovněž zájemci o bytový textil. Více jak 30 vystavovatelů z tohoto oboru nabídne nepřeberné množství dekorací a doplňků. Dalšími lákadly pro návštěvníky bude jistě i bohatá nabídka netradičních svítidel, skla, keramiky, dekorací a dalšího vybavení interiérů, jako např. podlahy, obklady.

Příznivci designu se mohou těšit na designovou tvorbu z české a zahraniční produkce. Příjemným osvěžením bude prezentace soutěže Studentský design 2005. Mezi exponáty najdete např. práce oceněné v kategorii Vynikající studentský design -  kuchyňský bezbariérový interiér, originálně řešenou konvici, která využívá podtlaku k dávkovanému nalévání tekutiny, nebo soubor kalíšků Kaleidoskop, jehož design vychází z možností kombinovaných sklářských technik a spojuje fuknkčnost užitkového skla s hravostí a zábavností.


Tendence, veletrh plný inspirace pro bydlení, obchodních kontraktů a prestižních firem představí letos 500 vystavovatelů. Výstavní plocha je obohacena o novou výstavní halu, která přispěje k příjemnější a pohodlnější prohlídce.

12.08.2005 | tz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444