Novinky pro koupelny

Mezinárodní koncern Sanitec, největší evropský výrobce koupelnových výrobků, přichází také v letošním roce se širokou paletou atraktivních výrobních novinek značek KERAMAG a KOLO. Na veletrzích ISH 2007 ve Frankfurtu nad Mohanem a SHK v Brně se největšímu zájmu těšily dvojumyvadlo Renova Nr.1 Plan a závěsné klozety a bidety Quattro. Za pozornost stojí i řada dalších výrobků.

Exkluzivní produkty KERAMAG

 

4U
Jde o kompletní koupelnovou sérii od firmy Keramag, umožňující díky bohatému programu keramiky, nábytku a van nejrůznější varianty uspořádání koupelny. Umyvadla disponují velkým oválným vnitřním prostorem a poskytují velké odkládací plochy. Zajímavým řešením pro početnější rodiny s malou koupelnou je umyvadlo o šířce 52 cm a vyložení 58 cm, ve kterém se mohou pohodlně mýt i 3 osoby najednou. Závěsný klozet se dodává se skrytým upevněním a odnímatelným klozetovým sedátkem s automatickým pozvolným sklápěním.

 

Era
Koupelnová série Era od Keramagu nabízí různé interpretace. V moderním stylu vytváří umyvadlo v kombinaci s chromovaným křížovým podstavcem chladně luxusní atmosféru. Při klasickém ztvárnění v kombinaci s tvarově sladěným sloupem nebo vysoce kvalitním koupelnovým nábytkem z pravého dřeva v odstínu palisandr nebo černém laku připomíná luxusní design začátku 20. století.

 

Renova Nr. 1 Plan
Nová generace umyvadel, klozetů, bidetů a van Renova Nr. 1 Plan, uvedená na trh před rokem se rozšiřuje o nové dvojumyvadlo široké 130 cm a asymetrické umyvadla, nabízená v šířce 75 cm s odkládací plochou vlevo nebo vpravo. Lze je kombinovat se spodními skříňkami, poskytující prakticky rozdělený úložný prostor a zrcadly v příslušné šířce.

Všechny tyto keramické výrobky jsou k dispozici s ušlechtilou glazurou „KeraTect“, odolnou vůči nečistotám, se zárukou 30 let.

Značka KOLO představuje

Quattro
Zcela nové možnosti pro stylové vybavení koupelny otevírají závěsné klozety a bidety Quattro z programu Kolo, které se po přesunutí výroby do německého závodu znovu zařazují do nabídky. Tvary uvedených výrobků stejně jako stávajících umyvadel Quattro přesvědčí uživatele, náročné na design svými jasnými liniemi a minimalistickými tvary, které nádherně korespondují s příslušným koupelnovým nábytkem. Všechny keramické výrobky Quattro jsou standardně dodávány se snadno čistitelným povrchem Reflex Kolo.

Caprice
Nový koncept vysoce funkčního nábytku a doplňků Caprice byl vyvinut v souladu s nejnovějšími trendy. Nábytek na první pohled upoutává módním tvarem. Uživatelé však jistě ocení i jeho vysoce kvalitní provedení, bohatý úložný prostor a řadu předností, které tento nábytek nabízí: skříňky pod umyvadlo jsou vybaveny výsuvnými zásuvkami s přihrádkami pro snadné udržování pořádku, zásuvky a dvířka mají systém tichého dovírání, na zrcadla a svislý boční panel lze jednoduše zavěsit držák na skleničku, odkládací poličky nebo věšák na ručník.

 



Neo Plus

Inovovaná asymetrická vana NEO Plus 160 cm přináší do koupelen svěží moderní linie s hladkou vrchní plochou a vyšší hloubkou, umožňující blahodárnou koupel i v menší koupelně. Prvním krokem je inovace vany 160 cm, později budou inovovány i vany Neo 150 a 140 cm. Vyrábí se vysoce kvalitního akrylátu Lucite®, v levém i pravém provedení, na přání jsou k dispozici s různými variantami hydromasážní systémů.

 



Fresh
Nové sprchové kouty Fresh přesvědčují svou vysokou kvalitou za výbornou cenu. Ložiskové pojezdy v horních i dolních závěsech dveří, možnost odklonění dveří pro snadné čištění, oboustranná madla, výplň z pravého bezpečnostního skla v několika dekorech, bílé nebo stříbrné profily a několik dalších předností učiní koupelnu s koutem Fresh elegantní a plně funkční po mnoho let. Čtvrtkruhový kout 90x90 cm s výplní z čirého skla stojí 8.790 Kč, čtvercový můžete pořídit za 7.750 Kč bez DPH.



Niven
Program výjimečně elegantních bezrámových sprchových koutů Niven se rozšiřuje o pevnou stěnu v šířce 100 cm a nové rozměry dveří do niky i pro kombinaci s pevnou stěnou, které jsou ve všech žádaných rozměrech 80, 90, 100 a 120 cm.

 


Další informace můžete získat na adrese www.sanitec.cz.

21.08.2007 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444