Novinky od firmy Woodface

Dodavatel "skříní na míru" firma WOODFACE rozšiřuje každý rok svoji bohatou nabídku o několik novinek. V loňském roce řadu těchto novinek vystavila a zařadila do nabídky opět jako první. Nejúspěšnější z nich nalezly okamžitou a širokou odezvu mezi zákazníky.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nové konstrukční prvky moderního a velmi atraktivního systému vybavení šaten "STANLEY" umožňují prakticky neomezenou řadu možností sestavení a každý zákazník může svoji sestavu velmi jednoduchým způsobem změnit kdykoliv po celou dobu jejího používání. Systém "STANLEY" působí vzdušným dojmem a poskytuje dokonalý přehled o uložených věcech. Dalšími prostory, kde lze úspěšně využít elegantního vzhledu a variability systému, jsou obývací haly, pokoje nebo pracovny.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezi nejžádanější materiály používané jako výplně dveří se vzápětí
po svém představení na výstavách a v předváděcích střediscích firmy
WOODFACE zařadily bambusové výplety. Jsou to čistě přírodní materiály působící příjemným dojmem, které byly původně nabízeny ve čtyřech typových a barevných variantách. O jejich stále rostoucí oblibě svědčí i fakt, že ještě v závěru loňského roku začala firma připravovat rozšíření nabídky o další typy i barevné varianty, které budou vystaveny a začnou se dodávat již koncem ledna tohoto roku. Bambusové výplety lze samozřejmě používat s různými systémy otvírání dveří, které firma WOODFACE nabízí, i v mnoha kombinacích podle přání zákazníků.
Zákazníky firmy - zejména architekty - potěšilo také rozšíření nabídky o další ucelené řady rámů dveří ve třech profilech a v různých povrchových úpravách. Jde o rámy jak v ocelovém, tak i v hliníkovém provedení. Zákazníci si mohou vybrat nejenom podle materiálu a jeho povrchové úpravy, ale i podle jejich profilu. Profil rámu určuje jeho estetickou úroveň a výrazně ovlivňuje možnosti uchopení dveří při jejich otvírání. Velkou pozornost věnuje firma i pojezdovým mechanismům, které sice nejsou vidět, ale poskytují vysokou užitnou hodnotu a zaručují pohodlné, jednoduché a spolehlivé otvírání dveří.
Děrované desky používané jako výplně dveří zavedla před lety jako první na našem trhu firma WOODFACE a také tyto materiály stále patří mezi nejžádanější. Množství typů děrování a druhů materiálů dává široké možnosti uplatnění, které jsou dále ještě násobeny jejich různými kombinacemi. WOODFACE doplňuje nabídku děrovaných desek o nové typy a materiály.
Zavádění novinek nemusí vždy znamenat zvyšování cen konečného produktu. V předváděcích střediscích firmy WOODFACE se můžeme snadno přesvědčit, že využití novinek znamená v mnoha případech snížení konečné ceny skříně nebo šatny. Snahou firmy je nabídnout zákazníkům kvalitní výrobky s moderním designem za rozumné a odpovídající ceny. Porovnáme-li například výplety s jejich plastovými napodobeninami nabízenými některými dodavateli, přesvědčíme se o tom, co znamená heslo "ORIGINÁL MÁ JMÉNO WOODFACE" a co všechno firma pro jeho naplnění dělá. Podle potvrzených informací se můžeme těšit na další novinky, které WOODFACE bude postupně uvádět na trh již od první výstavy v roce 2004.
15.01.2004 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444