Novinka ve světě kuchyňských baterií – tlačítkové ovládání

Kuchyňská baterie je jednoznačně nejpoužívanější vodovodní baterií v domácnosti a v kuchyni nejpoužívanějším kuchyňským náčiním. Jen zkuste spočítat, kolikrát denně ji pustíte a zastavíte. Budete překvapeni. Na kuchyňskou baterii jsou kladeny vysoké nároky, a to nejen funkční, ale i estetické, ekonomické, hygienické apod.

Snadné ovládání šetří nejen vodu, peníze, ale je šetrné i k naší přírodě

M.B.KERAMIKA vám nabízí revoluční novinku v ovládání kuchyňských baterií – tlačítko Select ve spojení s ovládací pákou od firmy Hansgrohe. Ano, čtete dobře – tlačítko. Inovativní tým Hansgrohe pracoval na tom, jak zákazníkům zjednodušit ovládání baterie, a vyvinul tlačítko. Toto ovládání je odolné a vydrží skutečně několik miliónů stisků – a to v kuchyni opravdu oceníte. 

Tlačítko Select má 3 jasné výhody:

  • Snadné a intuitivní ovládání – už žádné upatlané páky, špatně nastavená voda a proud. Čistýma rukama si jednoduše nastavte páku na vhodnou teplotu, nechte ji otevřenou a tlačítkem Select pak jen spínejte a vypínejte vodu. Tlačítko ovládejte nejen prsty, ale třeba i loktem nebo hřbetem ruky.
  • Úspora vody a ohleduplnost k přírodě – nastavením požadované teploty vody na páce, už pak díky tlačítku Select nemusíte znovu nastavovat – teče vám už rovnou v požadované teplotě – a tím nedochází k nechtěnému zbytečnému protékání vody při každém spuštění vody pákou. Šetříte tak nejen vodu, ale i energii na její ohřev a společně s tím i naši přírodu. Tlačítkem rychle a jednoduše vodu spustíte a zastavíte – kdykoli, čímkoli.
  • Moderní elegantní design – nová kuchyňská baterie Metris Select je spojením moderních designů vycházejících z oblých tvarů. Výtokové rameno můžete otočit od 110°až po360°podle typu baterie.

Vyberte si funkci přímo na míru

Kromě již zmíněné kuchyňská baterie Metris s tlačítkem Select  se tento typ baterie vyrábí ještě v dalších třech provedeních:
  • S vytažitelnou sprškou a s tlačítkem pro přepínání mezi dvěma druhy proudu – sprchový proud slouží k mytí nádobí a hrnců nebo k zalévání rostlin. Magnetický držák MagFit pohodlně a přesně fixuje spršku v těle baterie.
  • S vytažitelným výtokem – vytahovací hadice má délku až 50 cm, díky tomu snadno naplníte hrnce nebo varnou konvici mimo mokrý dřez.
  • S otočným výtokem až 360°.
Každá kuchyně je jiná a každá hospodyňka požaduje jiné funkce od své kuchyňské baterie – podle četnosti různých úkonů a prací. Vyberte si tu svou baterii šitou přímo na tělo. Přijďte se přesvědčit na náš Showroom, kde si sprchy nebo baterie vyzkoušíte a osaháte.
24.08.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444